Riga International: Sentow og Møller skal forsvare titel

Loading

Mens kvalifikationen til OL i badminton er ved at komme op i omdrejninger, så spilles der fortsat mindre turneringer på den europæiske circuit. I Letland skal Cecilie Sentow og Emilie Juul Møller forsvare deres titel i Riga International.

Future Series
Badmintonsportens største stjerner er samlet i Sydney, hvor der spilles Superseries, der er højeste turneringsniveau. Samtidig er 7 talentfulde, unge spillere tilmeldt Future Series turneringen, Riga International, som er første og laveste niveau af turneringssystemet.

Forsvarende mestre
Deres deltagelse har kastet to seedninger af sig. En 3.-seedning til Odenses Søren Toft Hansen, og en 4.-seedning til KBK/Skælskør-duoen Emilie Juul Møller og Cecilie Sentow. Damedoublen har gode minder fra sidste år, hvor de tog titlen efter en sejr over et estisk par i finalen.

Desuden skal Mads Emil Christensen, Kristoffer Knudsen, Mads Christophersen og Frederik Kirkedal i ilden i løbet af torsdag og fredag.

Kæmpe kvalifikation
Kvalifikationen starter sædvanen tro torsdag, og skulle man forestille sig, at det var en walk over, så kast et blik på herresinglerækken. Der er 58 deltagere i kvalifikationen for at komme ind i hovedturneringen. Ganske imponerende.

Se kampprogrammet til Riga International 2015.

Læs også

Turkey International: Flere danske seedninger ved tyrkisk turnering

Der er gode danske muligheder for succes ved sidste turnering inden jul med dansk deltagelse, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.