All England: Eminent comeback af Boe/Mogensen

Loading

Semifinalerne ved All England blev spillet i dag, og her var der blandet dansk succes.

I mixeddouble skulle 2. seedede Joachim Fischer/Christinna Pederssen op imod de snu Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir fra Indonesien. En lige kamp på papiret, men det skulle hurtigt blive svært for danskerne. De to par fulgtes pænt ad indtil 8-8 i 1. sæt, hvor derefter indoneserne tog initiativet. Danskerne havde intet modtræk, og det resulterede i et 21-17 nederlag i 1. sæt. I 2. sæt var det lidt samme opskrift, hvor danskerne var godt med i starten, men faldt helt sammen til sidst. Det blev hele 21-11 i 2. sæt og dermed ingen finaleplads til Fischer/Pedersen.

Imponerende fight
Der var et dansk par med i begge semifinaler i herredouble. I den ene semifinale stod Mads Kolding/Mads Conrad overfor de forvarende kinesiske Denmark Open mestre Zhang Nan/Fu Haifeng. En svær kamp for danskerne, som havde problemer med at finde rytmen. I starten var danskerne dog godt med indtil stillingen 11-11 i 1. sæt, hvor kineserne strammede grebet. 1. sæt endte med en 21-15 sejr til kineserne. I andet sæt var der klasseforskel, hvor danskerne blev udspillet med 21-9.

I den anden semifinale stod 2. seedede Mathias Boe/Carsten Mogensen overfor Endo/Hayakawa fra Japan som tidligere i turneringen havde slået Kim Astrup/Anders Skaarup ud. 1. sæt var rigtig skidt for danskerne som ikke var foran en eneste gang i sættet. Endo/Hayakawa vandt med 21-13. I 2. sæt var det et forvandlet dansk par, som spillede med overskud og tempo. Det gjorde, at Endo/Hayakawa konstant var under pres. Boe/Mogensen hev 2. sæt hjem med 21-17. I 3. sæt havde danskerne momentum og var foran i næsten hele sættet. 21-16 blev 3. sæt til danskerne som i morgendagens finale møder Zhang Nan/Fu Haifeng. Der er lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende finale.

Tidligere på dagen sikrede Jan Ø. Jørgensen sig en finaleplads med en stensikker sejr over Sho Sasaki fra Japan. Han møder verdens nummer 1 Chen Long som vandt i to sikre sæt over Lin Dan.

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.