Overblik: Fem fiberrige badminton updates

Kenneth Jonassen. Foto @ BWF

Loading

Her har vi samlet fem badminton updates, vi synes, du skal læse.

1. Video: Landstræneren om status for herresinglerne
Landstræner Kenneth Jonassen fortæller i videomagasinet Badminton Unlimited om, hvordan han ser Danmarks herresingler klare sig de kommende år. Skal der virkelig gå 20 år, inden den næste eller den samme verdensmester træder øverst på podiet?

2. Camilla Martin: Jeg fortryder intet
Den tidligere stjerne Camilla Martin trak sig tilbage fra topbadminton for 13 år siden. Hun fortæller i et interview blandet andet om kampen med de mange kinesere, og ikke mindst glæden ved klublivet, som Camilla Martin ønsker at give videre til sine egne to børn. “….mine børn. De skal være klubbørn, foreningsbørn, være en del af en sammenhæng – og træne med dem, der skal trænes med, ikke kun de bedste.”

3. Fynsk badmintonfan utilfreds med dækningen: En hån
“Det er en hån mod de mange tusinde, der spiller og interesserer sig for badminton, skriver en læser på fyens.dk om det forhold, at avisens sportsjournalister brugte tre sider på at skrive om en ordinær Superliga-kamp og vise billede af pressemenuen fra Lyngby Stadion, mens Denmark Open blev omtalt i generelle vendinger på under en side. På trods af fynske Axelsens meritter, er der fortsat langt til få badmintonopmærksomhed på niveau med OB.

4. Rikke Olsen Siegemund stopper – i Danmark
New Zealands landshold får igen en dansker i spidsen. For ikke længe siden stod Peter R. Jensen for at dirigere tropperne på øriget i Oceanien. Nu bliver det i stedet Badminton Danmarks U19-landstræner Rikke Olsen Siegemund, der skal træne kiwierne. “- Da jeg fortalte min mand, at jeg var blevet prikket på skulderen omkring det her job, syntes vi begge, at det lød spændende. Så nu rykker vi hele familien til New Zealand i fire år, og det bliver rigtig spændende, og vi glæder os.”

5. Badmintonforældre – råd og ny bog
Det er sjovt at være badmintonforældre, men det kan også være svært; særligt hvis man ikke har haft sin gang i sporten selv. Her giver DGI Badminton seks gode råd til badmintonforældre. Til foråret 2018 kommer der en ny bog om at være forældre til badmintonbørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.