Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow har spillet sig i årets tredje finale, og i morgen kan de vinde årets anden titel sammen.

Mikkel Mikkelsen inden finale: Vi skal ramme et højt niveau for at slå dem

Loading

I morgendagens finaler ved FZ FORZA Slovenia International er Danmark repræsenteret i tre ud af fem finaler. I mixeddoublefinalen bliver det et opgør mellem de første-seedede danskere Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow og det anden-seedede par Gregory Mairs og Jenny Moore fra England. Mikkel Mikkelsen er ikke i tvivl om, at de skal ramme topniveauet for at tage titlen.

I semifinalen slog Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow et useedet belgisk par, Freek Golinski og Lise Jaques. Til trods for, at kampen gik i tre sæt, så var ingen af sættene helt tætte. I første sæt vandt det belgiske par 14-21, og danskerne måtte finde nye løsninger.

– I både kvartfinalen og semifinalen drejede det sig i hver duel rigtig meget om 1., 2. og 3. bolden. Her er Mai og jeg rigtig stærke. Men i semifinalen starter vi taktisk forkert ud, og vi måtte ligge spillet om, så det var os, der blev styrende, siger Mikkel Mikkelsen til BadmintonBladet.

Med hjælp fra de taktiske ændringer fik danskerne vendt kampen, og de vandt de efterfølgende to sæt med cifrene 21-12 og 21-13. Danskerne spillede i den ene af de første to semifinaler, og de har derfor god tid til at få restitueret inden morgensdagens finaler, hvor de igen spiller som de første. Men hvordan får man mest muligt ud af sine pauser, når man spiller turneringer med så tætpakket et program?

– På dage med flere kampe sørger vi for at få hvilet og spist godt. Vi ser vores modstandere, hvis vi kan. Ellers snakker vi om, hvad vi skal fokusere på i den enkelte kamp, siger Mikkel Mikkelsen.

I morgen venter engelske Gregory Mairs og Jenny Moore, som danskerne har mødt tidligere og haft godt styr på indtil videre. Til trods for en to-nul førring i indbyrdes opgør, hvor danskerne har vundet i to sæt begge gang, så tager Mikkel Mikkelsen intet for givet.

– Vi har mødt Greg og Jenny et par gange, og de er et stærkt par, der spiller klogt. Vi ved, hvad vi skal gå ind og gøre imod dem. Men vi skal ramme et højt niveau for at slå dem, siger Mikkel Mikkelsen.

Men mixeddoublen kommer ikke til at være alene på finaledagen. Julie Dawall Jakobsen slog landsmanden Irina Amalie Andersen i to sæt i semifinalen og skal i morgen spille damesinglefinale mod en useedet kineser, der kun har afgivet et sæt i løbet af turneringen. Useedede Jeppe Bay og Rasmus Kjær skal ligeledes spille finale i herredoublerækken mod første-seedede Matijis Dierickx og Freek Golinski fra Belgien.

Læs også

Mikkelsen efter første All England-tur: Man forstår, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow debuterede ved All England i tirsdags mod et hjemmebanepar. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.