Anders Antonsen: – Jeg er ikke tilfreds, før jeg er verdensmester

Loading

Allerede mandag eftermiddag skal Anders Antonsen have sin VM-debut i Glasgow. Men det 20-årige stortalent er taget til Skotland for meget mere end oplevelsens skyld.

I mandagens første runde møder Anders Antonsen tyskeren Fabian Roth, der er rangeret som nummer 36 i verden. Anders Antonsen har både respekt og selvtillid før mødet med Roth, og han ved godt, at det er en kamp, han bør vinde.

– Jeg ser Fabian som en spændende opgave. Jeg har positiv statistik mod ham. Jeg tror, at jeg har 3-0 mod ham i interne kampe. Jeg bør vinde kampen, men han er rigtig god, og han har vist, at når han rammer sit topniveau, skal man virkelig være klar, siger Anders Antonsen til JP.

I anden runde ser 14.-seedede Antonsen ud til at skulle op mod indonesiske Tommy Sugiarto. Det bliver en vanskelig kamp, og et nederlag kan sagtens give gode lærepenge. Antonsen har imidlertid et andet mål med at rejse til Skotland.

– Jeg skal tage så mange erfaringer med mig, hver gang jeg spiller. Jeg er kun 20 år, så jeg har meget at lære endnu. Men jeg går ikke ind til VM med den indstilling, at jeg er her for at lære. Jeg er her for at vinde så meget som muligt. Så må vi se, hvor langt det rækker, siger Anders Antonsen og tilføjer, hvis nogen skulle tvivle på ambitionen.

Selvom århusianeren ikke på nuværende tidspunkt ligner en potentiel VM-kandidat, er sigtet stillet ind på VM-guld.

– Jeg er ikke tilfreds, før jeg er verdensmester. Om det bliver i år eller om fire år, må vi se, siger Anders Antonsen.

Læs hele artiklen: Aarhusiansk badminton-komet klar til sit første VM: Jeg er ikke tilfreds, før jeg er verdensmester.

 

 

 

 

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …

4 Kommentarer

  1. Ja – fantastisk at sætte ovelæggeren højt – det skal ske

  2. Intet galt i at række ud efter stjernerne

  3. Aarr sku’ vi nu ik’ lige…. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.