Oliver Babic (t.v.) tørner i næste sæson ud for Gentofte, og her håber han på at hjælpe Gentofte, så holdet bliver Badmintonligaen. Foto: @ Annette Vollertzen

Dutch International: Dansk glædesrus

Loading

Der blev spillet finaler ved Dutch International i dag søndag, hvor Danmark var flot repræsenteret i både herresingle, mixeddouble og herredouble.

Mixeddouble-finalen var et rent dansk opgør mellem de andenseedede Kasper Antonsen/Amanda Madsen og Maja Rindshøj/Kristoffer Knudsen. Favoritværdigheden lå hos Antonsen/Madsen inden opgøret, men i starten af kampen var det dog Rindshøj/Knudsen, der havde overtaget. De kom foran med 15-9, hvorefter favoritterne kom tilbage i sættet. Det blev en tæt afslutning på 1. sæt, som blev vundet lidt overraskende af Rindshøj/Knudsen med 21-19. Det satte favoritterne igang som ikke gav deres danske modstandere et ben til jorden og vandt 2. sæt med hele 21-12. I 3. sæt blev det igen tæt, men denne gang viste de andenseedede Antonsen/Madsen sig at være stærkest, og trak det længste strå med en sætsejr på 21-18. Rindshøj/Knudsen kan dog glæde sig over en flot turnering, hvor de blandt andet slog de førsteseedede tyskere Cisita Joity Jansen/Jones Rafli Jansen på deres vej til finalen.

Imponerende præstation
Useedede Anders Antonsen skulle i herresingle-finalen op imod andenseedede Yuhan Tan fra Belgien. Anders Antonsen var igennem kvalifikationen for overhovedet at komme til hovedturneringen, og han har været fremragende spillende under hele turneringen. Det er blandt andet gået ud over førsteseedede Eric Pang, tredjeseedede Toby Penty og syvendeseedede Nick Fransman, som har måttet kapitulere til den unge dansker.
I dagens finale startede Antonsen også som lyn og torden. Belgieren havde ikke noget modtræk til den gode danske start og måtte se sig slået af Antonsen med 21-11 i 1. sæt. 2. sæt var meget nervepirrende. Sættet bølgede frem og tilbage, hvor belgieren fik første sætbold ved stilingen 20-19. Danskeren viste dog stor mental styrke og vandt de efterfølgende tre bolde. Han kunne dermed meget imponerende sikre sig sejren ved Dutch International. Fantastisk præstation.

Let dag på kontoret
Den danske herredouble Kasper Antonsen/Oliver Babic skulle i finalen op imod tyskerne Johannes Pistorius/Marvin Emil Seidel. Her var der ikke meget tvivl om hvem der bestemte. Danskerne sad på kampen fra start til slut, og kunne meget overbevisende vinde med 21-9 og 21-15 over deres tyske modstandere. Det blev dermed til en dobbeltsejr for Kasper Antonsen.

Resultater fra Dutch International

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.