Niels Jørgensen, Indonesien-kender, skriver…..

Loading

“I de senere år har jeg skrevet en del artikler om indonesisk badminton og dens betydning for den indonesisk stat, men også at badminton rummer så mange muligheder for eksponering og fremme af dansk kultur og erhvervsinteresser.

Selvom Sars-Cov2 får en stor påvirkning af den indonesiske økonomi, ændrer det ikke væsentlig ved det faktum, at Indonesien, sammen med Indien og Kina i perioden 2030-40 vil stå 50 pct. af verdens økonomiske vækst.

Indonesien vil i de kommende år forsøge at spille en større international rolle både politisk og kulturelt, hvilket har været en årsag til, at Indonesien har officielt budt på værtskabet for OL-2032.

Det kan altid diskuteres, om et udviklingsland har det økonomiske fundament til at afholde OL, da økonomiske ressourcer, som anvendes på OL, bedre kunne anvendes til uddannelse og sundhed mv.

Men udfra en ”badminton-optik“ vil et indonesisk OL-32 være fantastisk, dels fordi der vil være stor fokus på Badmintonsporet, da det nok vil blive den eneste sportsgren, hvor værtsnationen vil kunne gøre sig gældende, og dels vil dansk badmintons mange årige erfaring med elite sport i landet kan komme andre danske sportsgrene til gode.

Der er lang til OL-32, så mens vi venter på, at OL-21 og verden vender tilbage til mere normale tilstande, kan det anbefales at bruge en ½ time på “The secret behind Indonesia’s undying love of Badminton | Land of Legend”. Den giver et godt indblik i badmintons betydning for Indonesien”

Niels Jørgensen

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.