Foto @ Richard Skovby/DK Sportsfoto

Højbjerg: Tre på stribe

Loading

Højbjerg Badminton Klubs ligahold fortsætter med at skrive historie. I 4. runde var udesejren på 6-0 over Gentofte historisk, i 5. runde var det den første ligasejr over AB og i 6. runde sejrede holdet så for tredje gang i træk, da OBK på udebane blev slået 4-2. Højbjerg er nu placeret på 4. pladsen med 9 point og en score på 19-17 – det er også historisk.

Kampen mod OBK blev indledt med en sikker sejr i damesingle til Alexandra Bøje, der vandt 21-8, 21-10 over Tanne Vestergaard.

På den anden bane gik det knap så godt for Højbjerg, idet damedoublen Line Nørgaard og Nanna Vestergaard aldrig for alvor kom til at true OBK’s Maiken Fruergaard Sørensen og Camilla Martens, der vandt 21-17, 21-15.
I anden kamprunde mødte Morten Brødbæk i 2. herresingle Steffen Rasmussen. Brødbæk kunne desværre ikke følge op på sin flotte sejr over Flemming Quach i kampen mod AB, men måtte se OBK’eren køre sejren stille og roligt hjem med 21-9, 21-15.

På den anden bane mødte Morten Bødskov og Martin Faaborg i herredouble Patrick Bjerregaard og Michael Them. Den kamp var Højbjerg-parret favorit til at vinde, og de vandt da også planmæssigt 1. sæt 21-12. I 2. sæt gik der så at sige lidt ged i foretagendet, og Højbjerg-parret tabte med Faaborgs egne ord hovedet lidt og tabte dermed også sættet – 20-22. I 3. sæt var Højbjerg-spillerne imidlertid tilbage på sporet og vandt endnu en gang 21-12.

Dermed stod der 2-2 i holdkampen inden tredje kamprunde. I 1. herresingle var OBK’s Raul Must favorit mod Kasper Dinesen, og i mixeddouble var OBK’s Sara Thygesen og Frederik Søgaard også favoritter mod Emilie Juul Møller og Jakob Staael. I 1. sæt var mixeddoublen uhyre tæt, inden Jakob Staael trådte i karakter og viste, hvem der styrede den kamp. Højbjerg-parret vandt sættet 23-21, og i 2. sæt var der ikke så meget at rafle om – 21-15 og dermed sejr til Højbjerg.

På den anden bane var Kasper Dinesen med flot spil og få fejl i gang med at levere et lille mirakel; i hvert fald blev Raul Must slået sikkert 21-15, 21-21-13.

I kampen mod AB blev Kasper Dinesen kåret til kampens spiller for sin flotte kamp mod Anders Antonsen, som han ganske vist tabte. Man kunne derfor måske forvente, at han igen blev kampens spiller efter sejren over Raul Must, men næe nej, Højbjerg har i øjeblikket så bredt topniveau, at kampens spiller blev Jakob Staael.
Højbjergs næste kamp er hjemme mod Værløse tirsdag d. 15. december. Værløse er nummer 2 i ligaen med 15 point, så fra at spille bundkamp i 6. runde skal Højbjerg i 7. runde spille topkamp.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …