Natalia Rohde har farmand Rohde med ved sidelinjen i Orleans. Foto @ Annette Vollertzen

Orleans: Natalia hæver overliggeren

Loading

De næstbedste, europæiske badmintonspillere er samlet i Orleans, Frankrig, og har gør de danske spillere sig også bemærket.

Superseries i Indien, U-EM i Polen og samtidig Europa-circuit turnering i Orleans. Der er gang i fjerboldene i disse dage rundt omkring i verden.

Tilbage fra skade
Flere af de danske spillere har klaret sig rigtig flot igennem, og specielt har Natalia Rohde stået overraskende stærkt. Det er ikke så længe siden, at Skovshoved-pigen kom tilbage fra en langvarig skade, men hendes topniveau har fået et nøk opad.

Bedre bevægelse
I kvartfinalen reddede Natalia Rohde tre matchbolde mod solide Olga Konon fra Tyskland, og hun tog sejren i tre sæt med 15-21, 24-22, 21-13. Til gengæld skulle der kun to sæt til at sende den topseedede Beatriz Corrales ud i kulden med 21-18, 21-19. Spanieren fører ellers Europa-ranglisten suverænt. Specielt dækkede Natalia banen bedre og med hurtigere benarbejde end tidligere set. (Se hele kampen nederst på denne side).

– Jeg står godt og fylder meget i min defensiv, hvilket gør, at jeg er svær at få den ned på. Jeg har spillet med god tålmodighed, og derved ventet til jeg får chancerne til angreb, fortæller Natalia Rohde fra Orleans.

I finalen venter hollandske Soraya de Visch Eijbergen, der ligeledes er useedet. Men målrettede Natalia Rohde vil mere end blot i finalen.

– Jeg er selvfølgelig så glad for det, jeg har gjort indtil videre, men jeg kom for at vinde turneringen, så derfor skal der arbejdes ben hårdt i morgen.

Flere finaler
Mathias Christiansen og Lena Grebak er også finaleklar, og begge spillere har senere i aften mulighed for at spille sig i to finaler, da de spiller semifinaler i henholdsvis herredouble (med David Daugaard) og damedouble (med Maria Helsbøl).

Se alle resultater fra Orleans International 2015.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.