Mandefald til Japan Open

Loading

Det har indtil videre været en hård dag for den danske delegation til Japan Open. Inden dagen startede var der to herresingler, tre herredoubler, en damedouble og en mixeddouble tilbage. Dette blev der på torsdagen ændret kraftigt på.

Singleopgør
Det var dog sikkert at der ville minimum falde en dansker, da der var herresingleopgør mellem Hans-Kristian Vittinghus og Viktor Axelsen. Her var det Viktor der med 21-10 og 21-18 kunne booke sin plads i kvartfinalen. I kvartfinalen skal Viktor møde kvalifikationsspilleren Lee Dong Keun, som derfor ligner en overkommelig modstander.

I herredouble måtte alle tre doubler se sig slået. Mathias Boe/Carsten Mogensen og Anders Skaarup/Kim Astrup var i tre sæt, efter at have tabt første sæt. I tredje sæt blev det dog ikke til sejr. Mads Conrad og Mads Kolding tabte i to sæt.

Damedoublen forsætter
Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl forsatte dog de gode takter fra VM, og med 21-12 og 21-15 er de nu klar til kvartfinalerne. Mixeddoublen spilles lidt senere idag.

Status er derfor indtil videre at det kun er Viktor Axelsen og Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl som er med når der spilles kvartfinaler fredag.

Resultaterne fra Japan Open

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …