På All England-tur med Holstebro RejseCenter

Loading

BadmintonBladets medarbejdere er rejst til All England med Holstebro RejseCenter. Det samme er 39 øvrige badmintonglade deltagere, der er med til at skabe en rigtig god stemning i Barclaycard Arena, hvor All England spilles. Og ja, selv om 39 ikke lyder af mange i en hal med 6.000 tilskuere, kan de i den grad høres, når de jubler over de danske spilleres præstationer.

Holstebro RejseCenter har i mange år arrangeret badmintonture til All England, og med rejselederen Mette Sørensen i spidsen for niende gang, bliver der taget god hånd om de medrejsende gæster.

Op kl. meget tidligt
Årets tur startede i torsdags – en anelse tidligt om morgenen med mødetid i lufthavnen kl. 4:30 – hvor gæsterne fløj til Birmingham med et lille stop i Amsterdam undervejs. Allerede kl. 8:30 lokal tid ankom gruppen til Birmingham, og efter en briefing med praktiske informationer og uddeling af billetter, var der afgang til Barclaycard Arena, som ligger blot fem minutters gang fra hotellet.

Hotellet ligger i en bydel med masser af restauranter og cafeer i nærheden, og der er ikke langt ind til centrum for dem, der også lige vil rundt og snuse lidt i byen, nu hvor de er her alligevel. Birmingham er Englands næststørste by med cirka en million indbyggere i selve byen og hen mod fire millioner i oplandet. Ud over at være kendt for at afholde All England er Birmingham også fødeby for bl.a. Ozzy Osborne og hjemby for grupperne Duran Duran, Judas Priest og UB40.

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …

3 Kommentarer

  1. En super dejlig, spændende og fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale ALLE badmintonglade danskere at rejse over til – All England med Holstebro Rejsecenter har været en yderst positiv oplevelse 👏

  2. Var med for 2 år siden og kan med glæde se tilbage på en fremragende oplevelse. Alt fungerede perfekt 👍

  3. Tina – det ser ud til, at din far har haft en god tur 🙂