Blichfeldt tanker selvtillid i Portugal: Det er sgu’ dejligt

Loading

Mia Blichfeldt var sammen med en gruppe andre danskere spillere i Caldas Da Rainha i Portugal i den forgangne uge. Her spillede de en mindre turnering på den europæiske circuit, og det gik rigtig godt.

På forhånd havde Mia sat næsen op efter at vinde turneringen, men hun var klar over, at specielt kvartfinalen mod topseedede Chloe Magee kunne blive vanskelig.

Netop den kamp blev den største udfordring. Kampen bølgede frem og tilbage i over en time, men Mia Blichfeldt fik spillet til at hænge bedst sammen og vandt med 21-17, 18-21, 21-18.

Både semifinale og finale blev vundet sikkert i to sæt. Slutkampen med knusende 21-12, 21-14.

– Det, der lykkedes for mig i denne turnering var, at jeg kunne spille i et højt grundspil med få fejl. Jeg er en offensiv spiller så min fejlprocent kan nemt blive for høj, hvis jeg ikke tænker mig om. Men jeg synes, at jeg formåede at spille med overskud og uden stress, fortæller Mia Blichfeldt til Badmintonbladet.

– Jeg synes, at jeg fik spillet nogle gode kampe, og jeg har fået selvtillid med hjem i bagagen. Så det er sgu’ dejligt, slutter Mia bramfrit af.

Tillykke med resultat, også til Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen, der sejrede i mixeddoublen.


					
									

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

En kommentar