Joachim Fischer valgte herresingle fra til fordel for mixeddouble Foto @ Annette Vollertzen

Så du lodtrækningen til Denmark Open?

Loading

Damedouble – kval
Deltagere i kvalen: Emilie Juul Møller/Cecilie Sentow, Sara Lundgaard/Ditte Søby Hansen, Amanda Madsen/Isabella Nielsen, Camilla Martens/Josephine van Zaane, Maiken Fruergaard/Sara Thygesen, Cecilie Finne-Ipsen/Julie Finne-Ipsen.

  • Emilie og Cecilie møder Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan fra Korea i deres første kamp, og vinderen heraf møder Chaladchalam Chayanit og Phataimas Muenwong fra Thailand i den afgørende kvalfinale. Det par, der trækker det længste strå her, skal op mod koreanerne Eom Hye Won og Kim Ha Na i første runde af hovedturneringen.
  • Kvalen byder på et enkelt dansk opgør i første runde, hvor Sara og Ditte skal spille mod Amanda og Isabella om en plads i kvalfinalen mod det franske par, Audrey Fontaine og Anne Tran. Vinderen af denne skal møde Hsieh Pei Chen og Wu Ti Jung fra Taiwan i første runde af hovedturneringen.
  • Der kan komme endnu et danskeropgør, men det kræver at Camilla og Josephine vinder deres første kamp mod Chang Ye Na og Lee So Hee fra Korea. Gør de det, venter Maiken og Sara på dem i en kamp om at få lov til at møde vinderne af Korea Open, Greysia Polii og Nitya Krishinda Maheswari fra Indonesien. Det vil i givet fald nærmest blive en klubkvalfinale, idet kun Josephine ikke spiller i Odense til dagligt.
  • Søstrene Finne-Ipsen, Cecilie og Julie, skal i deres første kamp møde Linda Efler og Lara Käpplein. Vinderne heraf skal kæmpe med franske Marie Batomene og Emilie Lefel om en plads i hovedturneringen, hvor Jongkolphan Kititharakul og Rawinda Prajongjai fra Thailand venter på dem.

Herresingle – kval
Herresingle
Damesingle – kval
Herredouble – kval
Herredouble
Damedouble
Mixdouble – kval
Mixdouble

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …