Efter dagens sejr er Hans-Kristian Vittinghus klar til kvartfinalen mod Kento Momota. Foto @ Annette Vollertzen

HK Vittinghus var ene om at holde fanen højt i New York

Loading

Der har været 8 danske badmintonspillere i kamp ved US Open i New York. Blot en enkelt er tilbage, og han har brug for sejrene.

Ro på spillet
Efter en dramatisk 1. runde sejr over den tidligere ungdomsverdensmester Zulkiffli fra Malaysia, var der mere ro over spillet for 29-årige Hans-Kristian Vittinghus i 2. runde. Den slidstærke dansker drømmer om at deltage ved OL i Rio, og derfor kommer avancementet i Grand Prix Gold-turneringen kærkomment.

God præstation
Det var Englands næstbedste herresingle, Toby Penty, som fik en regulær øretæve af Vittinghus. 21-13, 21-8 vidner om en kamp, hvor der kun var jævnbyrdighed indtil opholdet ved 11-10 i 1. sæt. Derfra dominerede Vittinghus spillet mod verdensranglistens nummer 86.

– Jeg synes, at jeg spillede med god variation i mit spil fra 11-10 i det første sæt og i resten af kampen. Jeg fastholdt mit fokus gennem kampen, så jeg er glad for min præstation og resultatet i aften, skrev Vittinghus tidligt i morges på Facebook.

Tricky Wong
Næste modstander er Wing Ki Wong fra Hong Kong. HK har ikke mødt Wong før, men det er en tricky spiller, der lige nu er nummer 24 på verdensranglisten, hvor HK er nummer 18.

Skaarup og Astrup i chokexit
Alle de andre danske spillere måtte forlade US Open onsdag efter klare nederlag. Mest skuffede var herredoublen Anders Skaarup og Kim Astrup, der kaldte deres nederlag til et ukendt, japansk par for deres værste kamp nogensinde.

Se alle resultater fra badmintonturneringen US Open 2015.

Læs også

Bay-Smidt og Søgaard spiller sidste turnering som par: I dag bliver det alvor

I øjeblikket spiller Mathias Bay-Smidt og Frederik Søgaard US Open, som er deres sidste turnering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.