Greves sportschef evaluerer efter nederlag: Jeg er yderst tilfreds med holdets præstation

Loading

Selvom kvartfinalen blev endestationen for Greves mandskab i Badmintonligaen, så kan de tage meget med videre til den kommende sæson. Det mener hvert fald Sportschef Jacob Oehlenschlæger, som på Greves Facebook-side evaluerer på kvartfinalerne, sæsonen og kigger frem mod næste sæson.

I tirsdags leverede Greve en af sæsonens største ‘lige-ved-og-næsten’-sensationer, da de kom foran 3-0 på udebane mod Team Skælskør-Slagelse. Det endte dog med et uafgjort 3-3-resultat, som dermed sendte TSS videre til semifinalerne i Badmintonligaen.

Greves Sportschef Jacob Oehlenschlæger har i dag evalueret denne sæson og de seneste ugers kvartfinaler på klubbens Facebook-side, som vi her vil dele med jer.

Hvordan oplevede du de 2 kvartfinaler mod TSS?
“Jeg synes det var to rigtig gode og intense kvartfinaler, hvor der ikke var meget, der skulle være gået vores vej for, at vi havde løst den svære opgave det var at slå TSS over to kampe.

Læs også: Leverede varen til DM: Hvad er Mathias Christiansens plan fremover?

Eksempelvis taber Kim Bruun 26-24 i 2. sæt i den første kamp, hvor han ville have haft gode chancer i 3.sæt for at skaffe os 3-3 efter den 1. kvartfinale. I den anden kvartfinale fører vi 3-0 og har to kampe kampe, hvor vi taber yderst tæt.
Men sådan skulle det ikke være. TSS trak på al den erfaring, som holdet besidder og viste at der skal meget til at slå dem.
Samlet set er jeg yderst tilfreds med mit holds præstation. De viste stort mod og turde spille, selvom det var tæt og at der var meget på spil. Sådanne kampe vil kun gøre os stærkere til næste sæson.”

Hvilke tanker gør du dig, når du kigger tilbage på sæsonen 16/17?
“Sæsonen har været fornuftig. Den har været fornuftig på den måde, at vi har været involveret i nogle meget intense opgør, hvor vi har fået vist en masse god badminton, som har været til gavn for badmintonsporten. Vi har en ung trup, som har været igennem nogle skuffelser især i kampene mod Vendsyssel og Værløse. Jeg er dog rigtig tilfredse med, hvordan vi er kommet videre efter de kampe. Disse hårde nederlag har spillerne været gode til at lære af, hvilket også gør, at vi står som en robust enhed i kvartfinalerne, som der skal rigtig meget til at lægge ned.

Læs også: Badmintonligaen: Kølig Persson sendte velspillende Greve hjem

Resultatmæssig ville jeg ikke før sæsonen være tilfreds med at være færdig efter kvartfinalerne. Men kombination af, at vi ikke har kunne slå vores direkte modstandere i kampen om pladserne fra 1-4 i grundspillet og at TSS har været utrolig svingende i grundspillet gjorde, at vi i mine øjne fik en af guldfavoritterne i kvartfinalen. Den opgave kunne vi ikke løse, selvom vi gav alt, hvad vi havde. Så nu må TSS bare gå hele vejen og tage guldet. Så kan vi da i det mindste trøste os ved, at vi tabte til dem, som vandt det hele.

Endelig er jeg meget tilfreds med at vi i denne sæson fik givet debut til Sia Berg og Amalie Magelund Krogh på Ligaholdet. Vi har rigtig mange dygtige unge spillere i Greve og der er stor konkurrence om pladserne. Så det er vigtigt at de unge spillere kan se, at det kan lade sig gøre at få chancen på første holdet. Dertil skal så siges, at jeg er meget tilfreds med den måde, de begge gik ind til kampene og turde for at spille badminton.”

Hvilke forventninger har du til sæsonen 17/18?
“Jeg glæder mig helt vildt til den næste sæson. Vi har en trup med masser af muligheder og masser af potentiale. Så jeg forventer, at vi bliver endnu stærkere i næste sæson.
Så har jeg også en forventning om, at vi kommer til at se flere af Greves unge talenter på første holdet.

Kampen om pladserne bliver intensiveret, således at alle spillere skal være total klar hele tiden for at få lov til at repræsentere vores første hold. Det bliver en rigtig spændende, men også svær situation at være træner i.
Endelig forventer jeg også at vi kan bygge ovenpå den sæson, vi har haft i år. Så jeg regner da med at se GSB med i semifinalerne i den kommende sæson.”

Kilde: Greve Strand Badmintonklubs Facebook-side

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.