Skovshoved storsejrede mod Odense

Loading

Skovshoved og Odense mødtes her til aften i Badmintonligaens anden runde, og det blev til en storsejr til hjemmeholdet, der således har maksimum point efter de to første runder.

Inden kampen blev Mads Kolding erstattet af Rasmus Eigtved, og selvom det øjesynligt var en svækkelse af Skovshoveds herredouble, var det bestemt ikke noget hæmmede Skovshoved i at vinde denne sikkert med cifrene 21-12 og 21-13.

Det blev også til 2, 3 og 4-0 til Skovshoved. Damedoublen med Sara Thygesen og Kamilla Rytter Juhl gav 12 og 19 til Celine Juel og Camilla Martens. Mixeddoublen med Christinna Pedersen og Carsten Mogensen gav 16 og 14 til Amanda Högström og Emil Hybel, og Mette Poulsen kunne med 21-16, 15-21 og 21-16 slå Airi Mikkela.

De to sidste kampe var således herresinglerne. Her var Skovshoveds singler skarpe. Emil Holst vandt med 21-11 og 21-10 over Patrick Bjerregaard, og Rasmus Gemke vandt med 21-17 og 21-18 over Steffen Rasmussen.

Næste runde af Badmintonligaen spilles d. 3. oktober, hvor Skovshoved skal en tur til Højbjerg og Odense hjemme tager imod Værløse.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.