Julie Dawall.

God dansk åbning på fredagen til Slovenia

Loading

De første af fredagens kampen til Slovenia International har været med overvægt af sejre. Det er dog langt fra ovre i Slovenien, og masser af kampe mangler stadig at blive afviklet her til aften.

I herresingle fik Mads Christophersen vendt et skidt første sæt, hvor han tabte med 8, til en samlet sejr i tre sæt. Senere idag skal Mads møde Kasper Lehikoinen som er seeded som nummer fire. Rasmus Messerschmidt måtte desværre se sig slået i tre sæt af Keiran Merriles.

I damesingle er det blevet til fire danske sejre, og Julie Dawall Jacobsen, Irina Andersen, Sofie Holmboe Dahl og Sia Berg er alle klar til endnu en kamp i dag. Julie og Sia skal dog møde hinanden.

Mixeddouble har også rystet fire sejre af sig. Camilla Madsen/Theodor Johansen, Sara Lundgaard/Steve Olesen, Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen og Julie Dawall Jacobsen/Alexander Bond vandt deres første kamp. Josephine van Zaane, som spiller sammen med Zvonimir Durkinjak var oversiddere.

To sejre og tre gange oversiddere blev det til i herredouble. Senere idag spiller Steve Olesen/Theodor Johansen mod Frederik Søgaard/Mathias Bay-Smidt. De tre andre danske par skal møde udenlandsk modstand.

Der er ikke spillet damedoubler, men Josephine van Zaane og Sara Lundgaard har allerede vundet to kampe på walk over, og er således allerede i kvartfinalen.

Resultaterne fra Slovenia International

Læs også

Mathias Thyrri efter Dutch International: “Jeg glæder mig allerede til at komme ud og spille igen”

Ved sidste uges Dutch International lykkedes det de danske spillere at sikre hele tre finalepladser. …