Badmintonligaens drømmehold

Loading

BadmintonBladet har sammen med Claus Stig Nielsen kigget på de to første runder af Badmintonligaen, og på baggrund af de spillede kampe lavet et drømmehold.

Udgangspunktet er at spillerne skal have vundet flest kampe i den givne kategori. Er det sådan at to spillere har vundet lige mange kampe, vil det være andelen af vundne kampe der tæller. Hvis det stadig er lige der vil ranglisten blive benyttet.

Drømmeholdet efter de to første runder ser således ud:

Drømmehold
1. MDJoachim Fischer, Skovshoved
Christinna Pedersen, Skovshoved
1. DSMette Poulsen, TSS
1. HSHans-Kristian Vittinghus, TSS
2. HSMikkel Mikkelsen, Værløse
1. DDKamilla Rytter Juhl, Skovshoved
Maiken Fruergaard, Odense
1. HDMads Conrad, Skovshoved
Carsten Mogensen, Skovshoved

Mixeddouble herre
To herrer har hentet to sejre: Joachim Fischer og Mikkel Delbo. Fischer ender med at nappe pladsen som følge af højere placering på ranglisten.

Mixeddouble dame
Fischer og Delbos mixeddamer har været de samme i begge kampe, og derfor er det også netop de to som kæmper om pladsen på holdet. Christinna Pedersen vinder dog over Ditte Søby som følge af højere rangliste placering. Med til historien er at Odense også har vundet to mixeddoubler, men det har været med to forskellige konstellationer.

Damesingle
Mette Poulsen tager pladsen i damesingle. Mia Blichfeldt og Beiwen Zhang har begge vundet lige så mange kampe, men Blichfeldt er under på ranglisten, hvor Beiwen Zhang ikke er registreret endnu.

1. Herresingle
Der er tre spillere der har ramt to sejre ud af to mulige. Derfor ender det også med at Hans-Kristian Vittinghus tager pladsen, som følge af at han er rangeret højere på ranglisten end Kim Bruun og Kasper Dinesen.

2. Herresingle
Her er det en kamp mellem Mikkel Mikkelsen og Rasmus Gemke, hvor sidstnævnte endnu ikke er på ranglisten som følge af skader. Så indtil Gemke har flere resultater, må han se Mikkel Mikkelsen løbe med pladsen.

Damedouble
Fire spillere har vundet to kampe i damedouble: Kamilla Rytter Juhl, Maiken Fruergaard, Line Kjærsfeldt og Anne Skelbæk. De to højest rangerede på ranglisten er Kamilla Rytter Juhl og Maiken Fruergaard, og bliver således de to der napper pladserne.

Herredouble
Hele tre herredoublekonstellationer har vundet deres to kampe. Ranglisten bliver derfor den afgørende faktor og her er Mads Conrad og Carsten Mogensen bedst placeret. Kim Astrup, Anders Skaarup, David Daugaard og Mathias Christiansen må derfor se skovserne løbe med pladsen.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i syvende runde

Syvende runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …