U17 EM: Flere danske sejre over højt seedede spillere

Loading

Der var masser af dansk succes i dagens kampe ved U17 EM. Flere danskere besejrede således klassespillere.

Sebastian Grønkjær og Clara Graversen startede en flot dansk dag med at besejre et ottendeseedet russisk par med 21-19 i både første og tredje sæt. Herefter vandt de endda over endnu et seedet par, nemlig tyrkerne Faruk Yilmaz og Bengisu Ercetin, der var seedet 11. Igen vandt danskerne med de samme cifre i de to sæt, de sejrede i. Denne gang skulle de dog blot bruge to sæt og vandt med to gange 21-16.

I damesingle var der også dansk succes, idet Sophia Grundtvig hentede en sejr mod tredjeseede Nastasiya Prozorova fra Ukraine. Danskeren tabte et tæt første sæt med 17-21, men vandt de efterfølgende to sæt i overlegen stil. Senere på dagen besejrede hun også en englænder og er nu kvartfinaleklar.

Også i herresingle formåede en dansker i skikkelse af Magnus Johannesen at besejre to seedede spillere på sin vej til kvartfinalen. I dagens første kamp var det endda den andenseeede serber Sergej Lukic, der måtte lade livet. I den anden kamp vandt han over endnu en serber, denne gang en spiller, der var seedet 16.

Christine Busch og Amalie Schulz, der er seedet syv, var også i aktion i dag. De to besejrede to useedede par og er nu klar til finalen som de sidste danskere. Dermed er der dansk deltagelse i fire af morgendagens kvartfinaler. Tre andre danske konstellationer røg således ud i dag.

Resultater fra U17 EM

Læs også

Sophia Grundtvig ved U17 EM: Hurtige bolde gjorde mig meget nervøs

Sophia Grundtvig spillede i går nogle flotte kampe ved U17 EM og er nu kvartfinaleklar. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.