Mange priser blev uddelt ved U-DM

Loading

Under U13-U19 Danmarksmesterskaber forrige weekend i Vejen afholdt Badminton Danmark Galla lørdag aften. Her blev kåret der kåret vindere i en række kategorier. Se, hvem vinderne blev.

U-DM’s Fighterdiplom
Kriterierne var følgende: En person (dreng/pige), der kæmper for alle bolde, en person (dreng/pige), der ikke virker opgivende når/hvis man kommer lidt langt bagud, en person (dreng/pige), der viser oprigtig glæde ved at vinde en bold, efter en lang duel.

Prisen gik til Anna Bygum Andresen fra Greve

U-DM´s humørspreder
Kriterierne var følgende: En person (dreng/pige), der gennem sin måde at være på – gør dig glad, en person (dreng/pige), der altid er den samme over for dig, hvad enten du vinder eller taber, en person (dreng/pige), der har været medvirkende til at gøre UDM 2015 til en god oplevelse for dig!

Prisen gik til Christine Busch Andreasen fra KMB 2010

U-DM´s bedste klubopbakning
Kriterierne var følgende: Opbakning til egne spillere på en måde, der ikke direkte påvirker modspillerne; opbakning til alle klubbens spillere fra start til slut; opbakning og klubsammenhold kombineret med fest og farver, der vil huskes fra DM 2015.

Prisen gik til Kolding Badminton Klub

U-DM´s Fairplaydiplom
Kriterierne var følgende: Respekt for spillereglerne og modspillerne, respekt for officials og deres afgørelser, respekt for selvkontrol og ikke truende adfærd.

Prisen gik til Axel Henrik Parkhøi og  Marcus Viscovich fra Skovshoved Badminton Klub

Årets Højdespringer
Badminton Danmark kårer henholdsvis den dreng og den pige, som er kommet fra færrest point på Ungdomsklassifikationen, som deltager ved U-DM. Badminton Danmark havde nomineret 3 piger og 3 drenge i kategorien.

Prisen gik til Marcus Kruse Pedersen fra Holbæk og Anne Fuglsang fra Kolding

Årets Topscorer
Den dreng eller den pige, som samlet set har opnået flest point totalt på Ungdomsklassifikationen (inkl. holdkampspoint) divideret med antal åbne turneringer, man har spillet (holdkampe udeladt) pr. den 30. april 2015.

Prisen gik til Alexandra Bøje fra Højbjerg

Årets Ungdomselitetræner
Tre kandidatpar var udvalgt: 1. Højbjerg / Thomas Engholm og Kent Madsen, 2. Kolding / Steen Thomsen og Peter Nedergaard, 3. Solrød Strand / Preben Nørgaard og Richard Magnusson. Det var Badminton Danmarks Uddannelseschef der havder nomineret 3 kandidater.

Prisen gik til Thomas Engholm og Kent Madsen fra Højbjerg Badminton Klub

Årets spiller i hver årgang
Badminton Danmarks har nomineret kandidaterne. Kriterierne var følgende: Resultatmæssig fremgang, god opførsel og indstilling, god kammerat.

Årets spiller i U13 – Astrid Molander fra Værløse Badminton Klub
Årets spiller i U15 – Freja Ravn Nielsen fra KMB2010
Årets spiller i U17 – Michelle Skødstrup fra Greve Strand Badminton Klub
Årets spiller i U19 – Anders Antonsen fra AB Aarhus Badminton

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.