Foto @BadmintonBladet

Team Skælskør – Slagelse kommune endnu engang i Badmintonligafinalen

Loading

16. april er almindelig kendt som Dronning Margrethes fødselsdag, men i år er det samtidig aftenen hvor finalen om Danmarksmesterskabet i holdbadminton skal afgøres.

For niende gang på 10 år er Team Skælskør – Slagelse kommune den ene part i denne finale. Det blev en realitet med semifinalesejren over Vendsyssel Elitebadminton.
Guldkampen bliver således en gentagelse af sidste års drama, hvor Skovshoved IF vandt titlen med en sejr i Golden set efter at have været bagud 1-3.

Denne gang tror Skælskør holdet på at de kan snuppe klubbens femte DM-titel siden 2009.

– Vi har holdet som på dagen kan besejre Skovshoved, udtaler Sportschef Steen Schleicher Pedersen.

Skovshoved er stort set identisk med det danske landshold, men vi har selv både udenlandske og danske stjerner, som i den grad har leveret fornemt spil i slutspillet, og vi kommer til Frederiksberg-hallen for at vinde.

Holdet er i denne sæson bygget op om den Olympiske mester i Damesingle, Carolina Marin fra Spanien, samt de danske stjerner Kim Astrup og Line Kjærsfeldt, der begge kan spille flere forskellige kategorier. I herresingle er det unge spillere i form af Mark Caljouw og Kalle Koljonen der tegner holdet, mens Søren Gravholt og Scott Evans primært gør sig i mix- og herredouble.

Holdets russiske OL-Bronzevinder fra 2012 Nina Vislova har desværre, sammen med det unge spanske talent Clara Azurmendi, været skadet en stor del af foråret, og det påvirker naturligvis mulighederne for at udnytte hollandske Selena Piek bedst muligt, at de to har været fraværende.

– De mange skader og sygdom har bevirket at vi har måttet ’scramble’ fra kamp til kamp, og det er først sent i slutspillet at vi har fået de rigtige aftaler på plads i doublerne, siger Sportschefen.

Formand for Team Skælskør – Slagelse kommune Michael Stage udtaler:

– Takket være kæmpe opbakning fra de mange frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer har vi i fællesskab gjort os fortjent til at deltage i endnu en liga-finale, den største badminton holdkamp i Danmark, den kamp hvor alle sæsonens anstrengelser kulminerer. At en klub som Team Skælskør – Slagelse kommune, vundet medaljer, 11. sæsoner i træk skyldes i høj grad vores mange trofaste samarbejdspartnere og sponsorer, som er uundværlige for vores eksistens, især tak til vores hovedsponsorer Harboes Bryggeri A/S , Geia Food A/S, Yonex og Slagelse Kommune fordi de gør det muligt for os at konkurrere på verdensklasse niveau år efter år.

Pressemeddelelse fra Team Skælskør – Slagelse kommune

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

2 Kommentarer

  1. Er den ene finalist en kommune…?

  2. Det er flot med sÃ¥ mange medaljer til TSS. Men jeg fotstÃ¥r nu alligevel ikke helt ‘projektet’..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.