Thomas Laybourn: Vi er nærmest på vej ud i kvartfinalen

Semifinale: Thomas Laybourn/Kamilla Rytter Juhl – Lee Yong Dae/Lee Hyo Jung: 21-18/9-21/21-18

Danskerne skulle igen ud i en dramatisk tresætter for at sikre sig en plads i VM-finalen. Foto@Screendump Youtube

 

OL-mestrene fra 2008, Lee Yong Dae/Lee Hyo Jung, var store favoritter til at vinde VM-titlen i Indien, men der stod et meget velspillende dansk par i vejen. I løbet af kampen blev Kamilla Rytter Juhl småsyg, og derfor måtte det danske par lægge en anden taktik mod de koreanske par. Danskerne havde tabt de fire tidligere opgør til koreanerne, og i de kampe havde de kun vundet et sæt til sammen. laybourn/Juhl vandt opgøret i tredje sæt med 21-18, og nu var det danske par i finalen for første gang ved et VM.

Lee Yong Dae betegnes af mange som en af de bedste doublespillere nogensinde, og han har næsten vundet alt, hvad der er at vinde som doublespiller. Han blev som sagt olympisk mester i 2008, mens det blev til en bronzemedalje i herredouble i 2012. Derudover har han vundet mange SuperSeries-titler heriblandt All England og Indonesia Open. Koreaneren er kun 28 år i dag, og det er meget imponerende, hvad han har opnået i løbet af sin karriere indtil videre. Han er stoppet med internationale turneringer grundet uenigheder med det koreanske forbund.

Lee Hyo Jung havde også stor succes i damedouble, da hun vandt OL-sølv i 2008 ligeså. Hun har også vundet to brozemedaljer i løbet af karrieren. Lee Hyo Jung har stoppet sin aktive karriere.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

2 Kommentarer

  1. En lille info omkring Thomas Laybourns VM.
    Thomas og Camilla er de eneste der har vundet VM uden for Europa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.