Thomas Laybourn: Vi er nærmest på vej ud i kvartfinalen

Loading

Thomas Laybourn vandt VM i mixeddouble tilbage i 2009 med Kamilla Rytter Juhl. Her oplevede danskerne op og nedture, hvor parret var millimeter fra at ryge ud af turneringen uden at få medaljer med hjem

Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl leverede overraskelsen, da de på flot vis vandt VM i Indien i 2009. For Thomas Laybourn var det en meget speciel turnering, da han følte, at de nærmest var på vej ud allerede i kvartfinalen.

– I vores tilfælde var vores VM en lille smule underligt, fordi vi nærmest var på vej ud i turneringen i kvartfinalen, hvor vi spillede en rigtig god kamp, men var tæt på at tabe, men vi kom ligesom videre derfra. Efter denne opvågning fik vi en eller anden tro på det, da vi havde overstået denne kæmpe hurdle. Vi fandt lige pludselig ind i en eller anden zone begge to, hvor alt hvad der hed nerver og forventninger bare forsvandt. Vi var rigtig rolige, og vi spillede bare meget afslappet og lidt mere cool, end vi ellers var normalt, siger Thomas Laybourn til BadmintonBladet.

Nye problemer for danskerne
Efter kvartfinalesejren løb danskerne ind i nye udfordringer, da Kamilla Rytter Juhl blev syg i løbet af semifinalekampen.

– I semifinalen går Kamilla rent faktisk hen og bliver syg i løbet af kampen, hvilket kun understreger vores coolness endnu mere, fordi vi var nødt til at passe på hende og spille en lille smule langsommere, end vi faktisk plejede at gøre, siger Thomas Laybourn.

Laybourn husker arenaen i Indien tydeligt, og her lagde danskeren mærke til, at det ikke var en heksekedel at spille i, og det var noget, som passede danskerne rigtig godt.

– Det passede os egentlig rigtig godt, at det ikke var en heksekedel, og der sad 15.000 mennesker og råbte og skreg, så det var rigtig fint, og det var lidt mere afslappet end i de største turneringer, slutter Thomas Laybourn af med.

På de næste fem sider tager vi dig med tilbage til 2009, hvor alle danskernes modstandere og triumfer bliver gennemgået.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

2 Kommentarer

  1. En lille info omkring Thomas Laybourns VM.
    Thomas og Camilla er de eneste der har vundet VM uden for Europa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.