Tæt danskeropgør ved Dutch Open

Loading

Som tidligere skrevet har lodtrækningen magtet det således, at de to gode venner Christian Lind Thomsen og Joachim Persson skulle møde hinanden i anden runde ved Dutch Open. Der var altså ikke kun en plads i kvartfinalen på spil – håneretten blev der også spillet om.

Og sikke et brag af en kamp det blev! Første sæt satte Lind sig ret hurtigt på. Han førte hurtigt 8-3 men blev hentet igen ved 9-9. Men endnu engang stak han af fra Persson, og med to flotte stimer kom han på 19-11. Den føring kunne Persson ikke hente, og første sæt gik til Lind med 21-13.

Andet sæt var utrolig tæt. Største føring undervejs var da Persson førte med 17-14. Indtil da havde de to spillere fulgtes ad, og det blev da også tæt igen, da Lind kom tilbage i sættet. Men nu var Persson ovenpå, og han tog andet sæt med 22-20.

Derfor skulle der et tredje sæt til at afgøre vennedysten, som vi kan kalde den. Her førte Lind hele vejen, indtil han blev hentet ved 15-15. Tre hurtige points til Lind her blev overgået af fem på stribe til Persson, der fik sin første matchbold. Lind fik reduceret til 19-20, men på anden matchbold tog Persson sejren.

21-19 i tredje sæt til Joachim Persson over landsmanden og kammeraten Christian Lind Thomsen. I morgen møder Persson vinderen af Ari Trisnanto fra Tyskland og Pedro Martins fra Portugal, der skal i kamp inden for den næste time.

Mod Martins står den 1-1 i indbyrdes opgør, mens Trisnanto trak sig sejrrigt ud af det eneste opgør, Persson har haft mod ham.

Om Persson gør brug af håneretten mod Lind, skal vi ikke kunne sige…

Læs også

Klar besked inden Iceland International: “Vi skal i finalen”

Mange danske spillere skal slå deres folder ved Iceland International, som starter på torsdag. En …