Paw Eriksen og Mads Thøgersen.

To danske herresingler spiller sig klar til hovedturneringen i Tyrkiet

Loading

To danske herresingler og en damedouble spillede sig gennem kvalifikationen ved Turkey International.

Mads Thøgersen havde en imponerende vej gennem kvalifikationen. Denne bød nemlig på sejre over to seedede spillere. I første runde var det en spiller fra Estland, der måtte gå fra banen som klar taber mod danskeren. I anden runde overvandt han landsmanden Søren Hald, der var sekstendeseedet, i to tætte sæt. Og i sidste runde måtte den femteseedede Sergey Don lade livet efter en lige tresætskamp.

Frederik Christesen spillede sig også videre til hovedturneringen med tre flotte sejre. I første kvalifikationsrunde besejrede han endda den femtendeseedede græker Petros Tentas. Og i sidste kvalifikationsrunde var han endnu mere suveræn mod en tyrkisk spiller. Det var også en spiller fra Tyrkiet, han sejrede over i første runde. Fem andre danske herresingler formåede ikke at spille sig videre.

Også i de andre kategorier røg flere danskere ud i kvalifikationen. Sofie Zacho og Amalie Vestmar kunne ikke spille sig videre i damesingle. Jonas Jessen og Frederik Sangtong var heller ikke i stand til at vinde alle deres kampe i kvalifikationen. Det samme var tilfældet for Mads Christensen og Lisa Kramer. Sidst var der dog succes i damedouble, hvor Lisa Kramer og Amalie Vestmar vandt deres to kampe.

I dag går hovedturneringen i gang, og her spiller Mads Thøgersen blandt andet også i double, her sammen med Paw Eriksen.

Resultater fra Turkey International

Læs også

Stoffersen og Thyrri leverer stort resultat i Tyrkiet

Mathias Thyrri og Mikkel Stoffersen vandt en imponerende sejr i kvartfinalen ved Turkey International.   Mathias …

En kommentar

  1. Øh hvordan kan der være to femte seedede? Er det fordi alle ud over de første 4 bliver seeded 5 indtil nr 8?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.