Foto @BadmintonBladet

Boe og Mogensen klar til endnu en SuperSeries finale

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen skulle her til eftermiddag se om de kunne gøre Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl selvskab på Hong Kong Opens finaledag.

Modstanderen hed Mohammad Ahsan og Rian Agung Saputro. Det startede tæt hvor de to par skiftedes til at tage points’ne, men det var alligevel Boe og Mogensen der med 11-7 kunne gå mest tilfredse til ophold. Herfra var der ikke så meget at komme efter for indoneserne, da Boe og Mogensen hele tiden formåede at holde dem i armslængde. 21-18 sluttede sættet.

Andet sæt startede meget mere ensidigt, og Boe og Mogensen var, med undtagelse af ved 0-0 og 1-1, være foran frem til opholdet. 11-5. Efter opholdet gik det kun en vej, og med 21- 11 kunne Boe og Mogensen spille sig i endnu en SuperSeries finale, og dermed også markant tættere på en plads i SuperSeries finalerne i Dubai i december.

I finalen skal Boe og Mogensen møde Takeshi Kamura og Keigo Sonoda fra Japan, efter de slog de andenseedede ud. Her ser Boe og Mogensens chancer gode ud for endnu en SuperSeries titel, da de to pars seneste opgør var sidste uge til China Open, hvor Boe og Mogensen vandt med 14 og 16.

Resultaterne fra Hong Kong Open

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

5 Kommentarer

  1. Verdens klasse 👏👏👏👏

  2. Godt gået drenge.💪🏽💪🏽🇩🇰

  3. WOW.. Stærkt spillet. Der var knald i ketcherne i dag 😀

  4. Dejligt at se jer gi den gas. Pøj pøj i morgen. Hilsen fra Kolding

  5. Tillykke 🇩🇰