Hans-Kristian Vittinghus får en nøglerolle for TSS i semifinalekampene mod Værløse. Foto @Anette Vollertzen

Badmintonligaen: TSS er i semifinalen for niende år i træk

Loading

Så det er ikke nogen uvant situation for holdet, når vi onsdag d. 24/2 kl. 19:00 i Skælskørhallen, og søndag d.28/2 kl. 15:00 i Værløse skal forsøge at kvalificere os til finalen om Danmarksmesterskabet.

Der er således igen verdensklassebadminton i Slagelse kommune, når Værløse Badminton kommer på besøg til den første af de to semifinalekampe. Team Skælskør-Slagelse sluttede grundspillet på 3. pladsen i Badmintonligaen og sejrede overbevisende i kvartfinalen mod Odense, mens Værløse sendte Vendsyssel ud. Nu tegner det til et brag af de helt store i semifinalen, for Værløse vandt overraskende sæsonens første opgør – på hjemmebane i grundspillet – med 4-2, efter en overbevisende indsats.

“Det er meget vigtigt for os, at vi formår at skaffe os en god udgangsposition inden returkampen i Værløse” udtaler Sportschefen Steen Schleicher Pedersen. “Vi er ubesejrede på hjemmebanen i Skælskørhallen i denne sæson, og jeg håber, at vi sammen med vores trofaste publikum kan give Værløse en varm velkomst.”

Der bliver masser af verdensklassefjer på onsdag. Hans-Kristian Vittinghus, der har været plaget af en fodskade hele sæsonen, skal forsøge at få ram på Værløses Rasmus Messerschmidt, som Vittinghus aldrig har besejret til trods for hans internationale resultater. Mads Kolding & Selena Piek skal revanchere en noget bleg indsats fra sæsonens første opgør, og endelig skal vi se et revancheopgør fra sidste års individuelle DM-finale i damesingle, hvor Mette Poulsen skal op imod den dobbelte Danmarksmester Line Kjærsfeldt.

“Disse tre kampe bliver nøglekampe for os.” siger Steen Schleicher Pedersen. “Vi havde mulighed for at vinde alle tre kampe, da vi spillede i Værløse, men marginalerne tippede den forkerte vej, dem skal vi have til at tippe til vores fordel på onsdag.”

De fleste af TSS-spillerne har ladet op til semifinalen ved at spille EM for herre- og damehold i Rusland i weekenden, så spilleformen skulle være på plads, inden de spændende opgør.

Den anden semifinale spilles mellem guldfavoritterne fra Skovshoved og sidste års mestre fra Greve.

Pressemeddelelse fra Team Skælskør-Slagelse

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

2 Kommentarer

  1. Vi kommer og hepper 👏

  2. Hvornår ?- bliver det sendt i tv 😄