Dream Team Cup: Sammensæt dit eget drømmehold

Loading

DTC logoTaastrup Elite Badminton (TEB) præsenterer en ny turneringsform for U13, U15 og U17 hold. Det er en turnering, hvor man kan sammensætte sit helt eget drømmehold på tværs af alle klubber.

Laybourn er ankermand
Tidligere landsholdsspiller Thomas Laybourn er idémand bag badmintonprojektet, og han fortæller:

– Denne turnering ser jeg virkelig meget frem til. Jeg tror, det kan blive en rigtig sjov oplevelse for alle deltagerne. Især dem som er dygtige nok til at nå finaledagen, hvor det bliver en oplevelse at spille på torvet i indkøbscentret City2 i forbindelse med TEBs store velgørenheds-event, hvor en del af overskuddet går til Børnehjælpsdagen, som vi har tæt samarbejde med.

Konceptet
Der spilles holdkampe i alle 3 årgange. Hver holdkamp består af fem kampe, én i hver kategori. Der spilles bedst af 5 sæt til 11. Hvert hold er garanteret mindst to holdkampe. Hvert hold skal bestå af mindst to piger/to drenge og højst fire piger/fire drenge.

Der er ingen begrænsning i forhold til klassifikation, alle spillere må deltage. Max 12 hold i hver årgang. Holdene må sammensættes af spillere fra samme klub, eller på tværs af klubber.

Indledende holdkampe i Taastrup
U13 + U15:  mandag den 30. marts 2015 fra kl. 16.00
U17: tirsdag den 31. marts 2015 fra kl. 16.00

Holdkampe finaler i CITY2 shoppingcenter i Taastrup
Lørdag den 18. april 2015 fra kl. 10.00.

Finalerne afvikles på torvet i City2 i forbindelse med Taastrup Elite Badmintons underholdnings- og velgørenheds event TEB Touren. Læs mere om Dream Team Cup på Facebook.

Læs også

Taastrup Elite opruster på trænerfronten

Den ambitiøse klub fra Vestegnen lægger handling bag målsætningen om at spille i 1. division …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.