Skovshoved Badminton godt rustet til den kommende sæson

Loading

Efter 48 års guldtørke lykkedes det endelig københavnerklubben at vinde det danske mesterskab igen, og der er ingen tvivl om, at der er sult efter mere guld.

Nu er de sidste brikker i Skovshoved Badmintons ligatrup til den kommende sæson faldet på plads. Således fortsætter alle spillere fra sidste sæsons guldhold på nær Christian Lind Thomsen. Derudover er der tilgang af Mette Poulsen, Sara Thygesen og Aske Høgsted Lauritsen.

– Vi har sammensat en meget stærk trup, og der er ingen tvivl om, at vi har både ambitioner og forventninger om at spille med om guldet igen i år. I forhold til truppen sidste år har vi specielt på damesiden fået flere strenge at spille på, og samlet set er det vores vurdering, at vi står endnu stærkere i den kommende sæson, siger cheftræner Henrik PK Rohde.

På trænersiden fortsætter Henrik PK Rohde som cheftræner og Lian Ying Zhang som tekniktræner. Derudover er Rasmus Quist Pedersen nyansat som træner, hvor han blandt andet vil arbejde med at forbedre overgangen fra ungdomspiller til seniorspiller.

De øvrige rammerne omkring holdet er også på plads, i det de to største sponsorer Maj Invest og SIF Gruppen har forlænget deres aftaler med klubben ligesom at Michael Lund fortsat støtter klubben.

Derudover er der indgået en ny samarbejdsaftale med Li-Ning om levering af bolde og tøj til alle klubbens hold. Aftalen med Li-Ning er anderledes end de traditionelle tøj- og boldaftaler, da den ikke indeholder noget krav om markedsføring af Li-Ning, hvilket historisk har givet udfordringer i relation til spillere med personlige sponsorater.

Udover ligaholdet spiller klubbens 2. hold i 1 division, 3. holdet i 3 division og 4. holdet er nyoprykket til danmarksserien i den kommende sæson.

– Med en stærk ligatrup, et dygtigt trænerteam og et godt økonomisk fundament er ikke bare ligaholdet men hele klubben klar til at ride videre på guld-bølgen fra sidste sæson. Der er stor medlemsfremgang i ungdomsafdelingen, mange dygtige spillere og et stort aktivitetsniveau. Der er en stor gruppe af unge og ihærdige seniorspillere som suppleret med ligaspillerne skaber et glimrende træningsmiljø, siger Henrik Parkhøi, formand i Skovshoved Badminton.

Pressemeddelelse fra Skovshoved Badminton

Læs også

Tre nye nørdede facts om badminton

Vi har her samlet tre nye nørdede facts om badminton, som du kan underholde med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.