UNIKT SAMARBEJDE I MELLEM DGI & BADMINTON DANMARK SKABER RESULTATER

LoadingPå Bornholm har vi som noget helt unikt 2 badmintonkonsulenter, der tilbyder sig selv til øens 8 ungdomsafdelinger.

Kasper Fruergaard Nissen er DGI-konsulent og Philip Brunke Fagralid hører under Badminton Danmark.

Kasper kommer med sin store erfaring som konsulent og lærer, og har et stort drive for foreningsudvikling, og Philip har været badmintontræner ‘altid’ og har Diplomtræneruddannelsen, talenttræneruddannelsen og udenlandsk trænererfaring bag sig.

Sammen har de skabt en unik duo, og arbejdet har bragt en masse power og hype om badminton på Bornholm.


Konsulenterne har hele tiden fingeren på klubbernes puls ved jævnligt at være på klubbesøg, og til stede på sociale medier og til turneringer.

Det er vigtigt at være helt klar over, hvilke skridt den enkelte klub bør tage, hvem der er de næste trænerkandidater, og hvor der skal understøttes, så tandhjulene kan blive ved med at køre rundt mange år endnu.

Som ved enhver anden læringssituation er den indre motivation den vigtigste. Derfor arbejder de ud fra mottoet “klubberne først”, hvilket betyder, at det er klubberne, som skal ytre et ønske om forandring, før der bliver trukket noget ned over banerne på dem. Ind til videre, har det skabt fyldte baner, nyuddannede trænere, masser af spalteplads og mange glade børn og unge.

Et af initiativerne er en Badmintonskole i sommerferien med en gæstetræner fra Badmintoneliten i Danmark.

Skal du med?Philip Fagralid,
Trænerkonsulent, Badminton Danmark
Diplomtræner, DIF

Læs også

Badmintonjob.dk – en simpel jobportal for badmintonklubber og badmintontrænere!

_______________________________________________________ Badmintonjob.dk _______________________________________________________ Det fungere ved, at klubber kan oprette en jobannonce her:  https://www.badmintonjob.dk/tilmeld-din-klub Prisen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.