Mette Poulsen gav TSS en drømmeføring efter sejren over Natalia Koch Rohde Foto@BadmintonBladet

EM: Næsten fuld gevinst i første runde

EM i Kolding er i fuld sving, og de første fire kampe til kvartfinaledagen kastede tre danske sejre af sig. Der spilles på fire baner og der skal spilles fem kampe på hver bane.

Første sejr stod Christinna Pedersen og Joachim Fischer for. Den danske stjernedouble brugte lidt over en halv time på at spille sig i semifinalerne. Lidt længere tid skulle Mette Poulsen bruge, men ikke meget. 21-13 og 21-18 lød cifrene på efter kampen mod Evgeniya Kosetskaya. Danmarksmesteren står nu til at møde enten Natalia Koch Rohde eller Carolina Marin i lørdagens semifinale.

Hans-Kristian Solberg Vittinghus leverede også en sejr i to sæt, da den franske førstesingle Brice Leverdez blev sendt til tælling.

Sara Thygesen og Mathias Christiansen havde det tilgengæld svært da de mødte Leverdez’s landsmænd Audrey Fontaine og Ronan Labar. Første sæt tabte danskerne nemlig med 21-19, men i andet sæt fik de så sat det franske par på plads med cifrene 21-8. I tredje sæt var Thygesen og Christiansen ellers foran 20-16, men det franske par sled sig tilbage i kampen, og med 22-20 slog de tredjeseedede danske par.

Der mangler stadig 16 kampe idag, hvoraf der er danskere med i de 11.

Resultaterne fra EM i Kolding

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.