Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @ Christel Larsen

Vittinghus taber til sin onde ånd efter tæt opgør

Hans-Kristian Solberg Vittinghus tabte efter en tæt kamp i  kvartfinalen ved Indonesia Masters. 

Vittinghus stod over for Chou Tien Chen. Han er helt oppe som nummer syv i verden, mens danskeren indtager en 17.-plads på verdensranglisten. Han har tabt de sidste fem gange, de to har spillet og har kun to sejre mod den stærke taiwaneser.

I første sæt fik danskeren en forrygende start, hvor han især fik nogle flotte smash ned. Derfor kom han foran med hele 6-0. Derfra fik Chen spillet til at kredse omkring det flade spil, hvilket er hans force. Skarphed der betød dermed, at han kom tilbage på 5-6. Vittinghus hold fast i den snævre føring ved opholdet, som nu lød på 11-10. Derefter snuppede danskeren fem point i træk ved 13-12 på baggrund af en specielt god offensiv. Han havde derfra ingen problemer med at vinde sættet med 21-15.

Flot men forgæves

I andet sæt var det Chens tur til at komme flot ud og bringe sig i spidsen med 3-0. Vittinghus fik derefter fat i spillet omkring nettet, hvilket blandt andet ledte til en 9-6-føring. Herfra tog taiwaneseren dog en stime på hele otte point. Han sejrede også med de klare cifre 21-16.

Tredje sæt bød på den samme start som i andet sæt. Vittinghus kunne ikke nedbryde Chens defensiv og kom grundet dette bagud med 0-3. Danskeren fik dog kæmpet sig tilbage og bragte sig i front med 6-4. Foran var han også ved opholdet, her med 11-9. Efter dette holdt han fast i topoints-føringen ved 13-11. Herefter kom han også i front med 15-14 efter nogle lange dueller. En flot fightende Vittinghus måtte dog give fortabt i den tætte slutfase, idet han tabte med 18-21.

Vittinghus har dog haft et par flotte uger i østen. I denne turnering kom han således i kvartfinalen, og i sidste uge nåede han helt frem til semifinalen. I dagens sidste danskerkamp skal Kolding og Conrad i aktion.

Resultater fra Indonesia Masters

Læs også

Badmintontræner bag ny opfindelse: Den skal gøre det nemmere, hurtigere og sjovere at lære det rigtige greb

Morten Dannerfjord, som  i mange år har arbejdet som træner, har opfundet det, han selv …

7 Kommentarer

  1. Fandme flot kæmpet Vittinghus – du er en fornøjelse at følge 🇩🇰💪🏼

  2. Den bedste kamp i tv. Meget flot kæmpet og jeg tror du vinder næste gang du møder ham. Kom igen HK. God weekend

  3. Du er en fighter HK. Fin sportslig indstilling.

  4. Så utrolig flot kamp og det er en stor fornøjelse at se HK spille – Flot fightervilje 💪 Fantastisk sportsånd 🏸 Kæmpe respekt herfra det Nordjyske 👌

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.