Finnish: Steffen Rasmussen vandt danskeropgør

Loading

Det blev kun til en enkelt titel til Finnish International, trods dansk deltagelse i fire finaler.

Første kamp på finaleprogrammet var herredouble, og her var Danmark repræsenteret ved Lasse Mølhede og Nicklas Mathiasen. Men mod de førsteseedede russere blev desværre kun til sejr i et sæt. Slutcifrene lød på 21-16, 9-21 og 21-17.

Næste kamp var så den rene danske finale i herresingle, mellem Steffen Rasmussen og Kasper Dinesen. Her var det Odenses herresingle, Steffen Rasmussen der kom bedst ud af kampen, da han vandt med 21-14 og 21-17.

– Igen i dag føler jeg at jeg spiller hurtigere end min modstander, hvilket gør at jeg får spillet mig frem til mange chancer, og så har jeg held med at komme igennem med mit angreb, fortæller Steffen Rasmussen.

Tredje kamp var så mixeddouble og her skulle Emilie Juul Møller og Kristoffer Knudsen op mod Emma Wengberg og Filip Myhren. Her blev det til tre sæt, men desværre fik svenskerne skovlen under den danske mixeddouble, og med cifrene 13-21, 22-20 og 21-15 kunne de tage titlen i Finland.

Damesingle var med Sofie Holmboe Dahl i finalen. Hun var oppe mod indonesiske Febby Angguni, men desværre blev det ikke til en sejr. Efter at have vundet første sæt 21-18, fik indoneseren taget de to næste.

Sidste finale var uden dansk deltagelse, og her vandt Clara Nistad og Emma Wengberg over Alida Chen og Cheryl Seinen.

Resultaterne fra Finnish International

Læs også

Holmboe Dahls blog: Stemningen i Indonesien levede i den grad op til forventningerne

Denne blog vil handle om min tur i Asien i januar, om DM og hvad …