Denmark Open 2021 er startet

Loading

Denmark Open 2021 er startet.

Franske Delphine Delrue og Thom Gicquel vandt med noget besvær i 3 sæt deres åbningsmatch.

I weekenden var Gicquel i aktion for sin franske klub Red Star Mulhouse (det var Arnaud Merkle også) i den franske holdturnering.

Det samme var Popov-brødrene, der med kæmpe bagage begge rejste de ca 1.800 km hjem fra Aarhus til Sydfrankrig, nær Marseille for at spille holdkampe, og nu er tilbage i Odense.

I den franske holdturnering i denne weekend spillede også Julie Finne-Ipsen for Badminton Club Fos, iøvrigt samme klub som Les Popov, Lauren Smith og Marcus Ellis (Badminton Club Oullins), Nadia Zieba og Robert Mateusiak (BC Chambly Oise), Ben Lane, Sean Vendy, Brice Leverdez og Alex Lannier (Le Volant Airois), Marie Batomene, Chloé Birch, Chris Langridge og Toby Penty (Badminton Club Arras) …..hov var han ikke skadet?

Morten Frost kommenterede den franske mixkamp.

I det Røde Presserum (Det der ikke er i isolation) er fru Eriksen som ansvarlig still going strong – godt klaret af denne ældre dame!

Det er mit femte Denmark Open i træk for Badmintonbladet – og det første uden ombygning ude foran hallen!

I 7 år har kommunen været i gang med at bygge letbanen. Nu er den endelig færdig – og næste år flyttes DO så til en anden og større hal!

Lige nu er Tommy Sugiarto i gang i denne lille hal, hvor man tilskuer virkelig er tæt på banerne. Der er vel bredden af en badmintonbane ud til første tilskuerrække. Det er fantastisk, næsten intimt og – som dansker ville man nok sige trygt og hjemligt.

God fornøjelse i dag i hallen og via TV2 Sport!😉🇩🇰❤️

Badmintonbladet.dk / Per Damkjær Juhl

Læs også

“hop, spring, løb, kast, ram, koordiner, hør efter, bliv forpustet og varm, spis madpakke bagefter”

Børnehave-miniton hver tirsdag kl 9.00-12.00 i Den Gamle (istandsættelses- og …synes vi bevaringsværdige) Hal fra …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.