Engelske forstærkninger til AB Aarhus

Loading

Det er med stor glæde, at vi i næste sæson kan byde velkommen til Jessica Pugh og Ben Lane. De to unge englændere – som er Englands næstbedste mixeddouble, og pt. ligger ca. nr. 40 på verdensranglisten – kommer med en masse energi og udstråling, og de glæder sig meget til at spille i Badmintonligaen.

Ben Lane udtaler:
– I am looking forward to playing in the Danish League as I hear the matches are very well supported with lots of fans coming along to watch. It will also be nice to get some high class games as the opposition here in the Danish League will be very tough. I always enjoy visiting and playing in Denmark and I am looking forward to playing my first season with Aarhus AB.

Vi er sikre på, at Pugh og Lane bliver en gevinst for både badmintonligaen og Aarhus AB.

Ny herresingle
Samtidig har klubben indgået en aftale med David Kim Kristensen, som tidligere har spillet på Aalborg Tritons divisionshold. Vi forventer at Kristensen kan forstærke klubben på herresinglesiden, og samtidig være med til at sætte lidt kolorit på ligakampene.

De nye spillere kommer til at repræsentere Aarhus AB sammen med klubbens nuværende badmintonligaspillere, herunder danmarksmesteren Anders Antonsen, som vi er glade for at have forlænget aftalen med.

Pressemeddelelse fra AB Aarhus

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Maria O. Arildsen det var det her jeg ikke mÃ¥tte sige forleden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.