Kinas damer sikkert i finalen

Loading

De kinesiske damer levnede ikke meget da de med 3-0 vandt deres semifinale til Uber Cup. Efter at de kinesiske mænd i går røg ud af Thomas Cup, var der pres på damerne til at levere.

Li Xuerui startede i kampen i fin stil mod Saina Nehwal, men inderen kom igen og tog andet sæt. Tredje sæt var lige i store dele af kampen, men mod slutningen trak kineseren fra, og med 21-17 bragte hun Kina foran 1-0.

PV Sindhu skulle så se om hun kunne udligne for Indien. Første sæt blev dog ikke med meget modstand, og inderen tabte med 21-13 til Wang Shixian. Andet sæt var Sindhu dog flyvende, og var endda foran 18-8. Alligevel blev det ikke til en sæt sejr, da Wang efter at have overlevet fire sætbolde kunne tage sættet 23-21. 2-0 til Kina inden første damedouble.

I damedoublen fik indien ikke et ben til jorden, og med to gange 21-6, gjorde Tian Qing og Yunlei Zhao det til 3-0 til Kina.

Modstanderen i finalen bliver enten Korea eller Japan som spiller senere i dag.

Til Thomas Cup er den ene semifinale også afgjort. Her vandt Indonesien med 3-1 over Korea. Hvis Danmark vinder senere i dag er det således Indonesien som venter.

Resultaterne fra Thomas og Uber Cup

Læs også

Thygesen efter dramatisk triumf og holdsejr: Rigtig gode kvartfinale-chancer

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var med til at sikre Danmark en flot 4-1-sejr over …