AB Aarhus træner: Fantastisk aften i AB Aarhus!

Loading

Torsdag aften d. 27/11 tog vi imod medaljefavoritterne fra Greve. Det var inden kampen blevet til lutter sejre på hjemmebanen i denne sæson – og sådan var det også efter aftenens kamp. Men sikke en kamp det blev…

Aftenen blev indledt med damesingle og damedouble, hvor der var stor favoritværdighed til hver af siderne inden kampstart. Vores stabile damesingle Rong Bo vandt sikkert i tre sæt, og Kerstin og lillesøster Stoeva måtte se sig slået af superdoublen Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl. Kerstin og Sisi slog dog fint fra sig og leverede en god indsats. 1-1 i holdkampen.

Herefter var det herredouble og mixdouble. Vi havde eksperimenteret lidt med vores holdopstilling således, at Kasper Antonsen var røget i mix med Gabi Stoeva i et forsøg på at vinde denne. Kasper spillede et rigtig fin kamp, men Gabi manglede lige det sidste, og det blev desværre til et nederlag efter et ellers meget overbevisende første sæt. I herredoble var det så Bonde og Oliver, og efter en meget blandet præstation blev det til en sejr i fem sæt. God energi og godt hevet hjem, selvom spillet ikke ligefrem var prangende.

I sidste runde var det så de to herresingler. På bane 2 skulle Anders op imod Ka. L.A.Ng . En meget stor udfordring – bare ikke for Anders på denne aften. Efter det bedste spil undertegnede har set fra Anders, blev det til en sejr i tre sejr. Fantastisk! 3-2 til os. Flemming var i 1. single oppe imod Joachim Persson. Det blev aldrig den helt store spillemæssige oplevelse, men Flemming kæmpede som altid forbilledligt. Desværre blev det til et nederlag i fire sæt. Vi kender heldigvis alle Flemming, og han kommer til at præstere i løbet af sæsonen. Han har undertegnedes fulde opbakning, og det handler blot om, at Flemming skal have hul på bylden i en lidt svær sæson. 3-3 i holdkampen, og vi skulle endnu engang ud i Golden Set.

Efter fravalg af diverse kategorier endte vi op med herresingle. Efter den stærke præstation af Anders i den ordinære kamp, valgte undertegnede at sætte ham ind her. Modstanderen blev velspillende Persson, men det var Anders fuldstændig ligeglad med. Efter en meget overbevisende taktisk indsats blev det til 11-5 til Anders – og dermed 4-3 til os. Sikke en indsats! Vi ved alle, at Anders er et stort talent, men undertegnede må lidt modstræbende indrømme, at jeg denne aften blev ret imponeret…J

Tillykke til Anders – tillykke til holdet – tillykke til AB!

Tak til alle hjælpere og tilskuere.

Vi ligger nummer 2 – jeg gentager – vi ligger nummer 2!

Thomas Damgård – cheftræner 🙂

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i syvende runde

Syvende runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.