Julie Thrane

Julie Thrane til para-VM: Alle træner på livet løs

Loading

Nordvest for London er para-badmintonspillerne ved at tage hul på VM-turneringen. Danmark har to deltagere med. Den ene er Julie Thrane fra Korup, der har sendt os en update.

– Vi ankom til Aylesbury tirsdag ved middagstid. Turen gik super med ingen problemer. Det er fantastisk at være tilbage blandt alle de venner, man ikke ser så tit. Alle træner på livet løs og glæder sig helt vildt til at starte torsdag!

– Vi har fået trænet lidt i dag, så vi kan lære hallen og boldene at kende. Nicolai (Pyndt Andersen, red.) var så heldig, at både England og Korea havde nogle kørestolsbrugere, som han kunne spille med. Jeg fik lov til at træne lidt med England også, og Dan og jeg fik prøvet vores mixeddouble af. Det gik rigtig godt, og vi er på i en af de første runder torsdag, så hold øje med tournamentsoftware!

– Jeg spurgte Nicolai, hvad han synes har været det fedeste indtil videre. Han siger, at det selvfølgelig er fantastisk at møde alle de her inspirerende mennesker, men indtil videre sætter han allermest pris på, at han blev kørt godt og grundigt træt af koreaneren. Nu glæder han sig bare til at se programmet, så han ved, hvornår han skal spille.

Vi havde åbningsceremoni i aftes, hvor de fortalte at der repræsenteres 38 lande fra 4 forskellige kontinenter. Der er masser af nye ansigter, og det er dejligt at se, at interessen for para-badminton vokser sig større.

Info om de danske para-badmintonspillere
Julie Thrane er 20 år og født uden venstre underarm. Hun har spillet badminton i 12 år og studerer biokemi og molekylærbiologi. Julie er sponsoreret af FZ Forza og BeoPlay, og hun spillede sit første VM i 2013, hvor det blev til en bronzemedalje.

Nicolai Pyndt Andersen er 23 år og spiller i kørestol. Han blev som 16-årig ramt af lynet, og det har påvirket hans krop og nervesystem så meget, at han ikke kan spille stående.

Læs også

Tillykke med VM-guldet, Julie!

Det var en træt men glad verdensmester, BadmintonBladet mødte i Københavns Lufthavn i går aftes …