Indonesisk glæde over dansk spillerkrise

Loading

Officials fra det Indonesiske badmintonforbund ser det som en stor fordel, at kage-krisen kradser i Danmark. Det har den betydning, at hverken Mathias Boe, Carsten Mogensen, Joachim Fischer, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er med på det danske Sudirman Cup hold, som bliver spillet fra d. 10. til 17. maj.

Rexy Mainaky, formand fra det indonesiske badmintonforbunds talentudkling, mener dog Danmark stadig har en god chance for at blande sig i toppen.

– De har et problem med sponsorater i øjeblikket, hvilket er en meget heldig situation for os, fordi Danmark er vores hårdest modstand i gruppespillet. De har dog stadig en stærkt herresingleside, udtaler Rexy Mainaky ti Jakarta Post.

Indonesien er i gruppe med Danmark og England til Sudirman Cup. De to bedste går videre fra hver gruppe.

Indonesien stiller med et stærkt hold bestående af blandt andet de tidligere verdensmestre Hendra Setiawan/Mohammed Ahsan, verdensklasse-mixen Liliyana Natsir/Tontowi Ahmad og Asian Games mestrene fra 2014 i damedouble Greysia Polli/Nitya Krishinda Maheswari.
Så der venter danskerne en svær kamp til Sudirman Cup, men det danske hold vil kæmpe til sidste blodsdråbe for at få en sejr.

Kilde: Jakarta Post

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.