Foto @ Das Büro for Team Danmark

Badminton Danmark: TV 2 sikrer rettigheder til dansk badminton

Loading

TV 2 Sport har i forvejen succes med transmissioner af danske stjerner i internationale badmintonturneringer, og fra maj 2018 kommer dansk badminton igen tilbage til TV 2.

Når dansk badminton oplever triumfer i verdens største badmintonturneringer, bliver sejrene fulgt af tusindvis af seere på TV 2 SPORT. Og fra 2018 får også den hjemlige badminton – og de internationale stævner på dansk grund – også plads på TV 2 SPORT.

TV 2 og Badminton Danmark har netop underskrevet en aftale om rettighederne til dansk badminton for perioden 1. maj 2018 til 30. juni 2022, og hermed kompletteres TV 2s badmintondækning.

– Vi har stor succes med transmissionerne af international badminton, og vi har hele tiden syntes, at den nationale badminton også – og igen – bør høre hjemme hos os. Det sker fra foråret 2018, og det er vi meget glade for, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Også hos Badminton Danmark er der stor tilfredshed med aftalen med TV 2.

– Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet og glæder os til at arbejde sammen med TV 2 om at udvikle vores tv-events. Noget af det, som vi er rigtig glade for med den her aftale, er, at vi ikke kun har fået en samarbejdspartner, når det kommer til produktion og transmission, men vi har også fået en partner, som har committed sig til at være en aktiv medspiller i udviklingen af badminton, så det fremadrettet bliver et bedre produkt hele vejen rundt, siger Badminton Danmarks adm. direktør, Bo Jensen.

Aftalen inkluderer rettighederne til Badminton Danmarks tv-events, som er Yonex DM, Badmintonligaen, Yonex Denmark Open presented by Danisa samt Yonex Copenhagen Masters. Badminton Danmark og TV 2 afprøver allerede samarbejdet i 2017, hvor de transmitterer EM 2017 for individuelle, som spilles på hjemmebane i Kolding fra den 25.-30. april.

Pressemeddelelse: Badminton Danmark

Læs også

Badminton Danmark svinger sablen: U13-landsholdet nedlægges

Badminton Danmark ændrer strukturen omkring ungdomslandsholdene, hvilket blandt andet betyder, at U13-landsholdet snart er en …

5 Kommentarer

  1. Surt at det kun kommer på sportskanalerne 😢

  2. Fedt, sÃ¥dan, what not to like. Dejlig før julegave 🙂

  3. Margrethe Bjerre. Ved ikke om du har en TV pakke. Det har jeg. Jeg havde hos TDC som nu er slået sammen med Yousee. På mit gamle ab. betalte jeg ekstra for at se TV 2 SPORT og TV 2 Zulu. Da jeg er lidt af en sport freak, ja så ville jeg os gerne betale for TV 3 Sport2. Man kan måske kalde det for en fejl information, men de havde opdateret alt, så for under 50 kr om måneden, kan jeg se det sport jeg ville nu. Ved ikke om du kan bruge mine oplysninger til noget

  4. Nej det kan jeg desværre ikke