Bruun: Jeg har ikke benene til sidst og får krampe i lårene

Loading

Kim Bruun vandt og tabte i kvalifikationen til Malaysia Masters.

I den første kamp i dag var han oppe mod klubkammeraten Dey Subhankar. Og efter at have tabt første sæt 11-21, var der ingen tvivl om kampens udfald i de næste to sæt. Danskeren vandt således disse i på papiret overlegen stil. Bruun havde dette at sige til BadmintonBladet efter kampen.

– Det var helt fint. Vi har spillet en del mod hinanden på det sidste. Så vi kender hinanden rigtig godt. Jeg fik en rigtig dårlig start og havde svært ved at finde timingen i mine slag. Jeg synes, at jeg fra andet sæt og til kampen slutter spiller rigtig godt. Men det var hård kamp, og selvom cifrene måske ikke viser det, så skulle jeg arbejde hårdt for det.

I dagens anden kamp stod han over for Daren Liew fra Malaysia. I denne kamp fik han ikke den bedste start, da han tabte første sæt med 16-21. Det fik han dog rettet op på i andet sæt, som han sejrede i med cifrene 21-13. Ved 4-4 i tredje sæt var der dog udsolgt hos danskeren, som måtte se Liew tage hele 15 point i træk. Liew vandt med 21-7. Efter kampen havde Bruun denne kommentar.

– Desværre holder benene ikke til den sidste kamp. Ved stillingen 4-4 har vi  har vi nogle lange dueller, hvor det godt kan mærkes, at jeg har spillet en kamp tidligere. Jeg har desværre ikke benene til sidst og får noget krampe i lårene. Så der var ikke meget kamp om det til sidst. Desværre. Sådan er det at spille kval. Det er et super hårdt game. To kampe på en dag med meget kort tidspause imellem er hårdt. Men det er ens for alle. Desværre gik den ikke dag. Super ærgerligt!

Christiansen og Pedersen spillede sig senere på dagen videre til anden runde.

Resultater fra Malaysia Masters

 

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.