BWF: Årets spillere i 2017 er…

Loading

Der blev uddelt priser til årets spillere ved en gallamiddag i Dubai i går. Desværre vandt Axelsen ikke.

I går blev priserne til årets spillere ifølge Det Internationale Badmintonforbund, BWF, uddelt. Årets mandlige spillere blev indoneserne Sukamuljo og Gideon.

De to har imponeret alt og alle med deres revolutionerende server og deres generelt flotte spil. De har dog også fået kritik for netop de server og for deres lidt arrogante attitude. Desuden har de hentet halvdelen af de i alt tolv Super Series-turneringer, der er blevet spillet om. Viktor Axelsen var også nomineret i denne kategori, men måtte altså se sig slået.

Årets kvindelige spiller blev kineseren Chen Qingchen, der har vundet fem Super Series-titler. De er endda blevet hentet i både dame- og mixeddouble. Desuden blev hun verdensmester i damedouble. Og som om det ikke var nok, hentede hun også lige en sølvmedalje ved VM i mixeddouble.

Qingchen slog Tai Tzu Ying, som af mange blev betragtet som favoritten. Hun vandt hele fem Super Series-titler og de asiatiske mesterskaber.

Der blev også uddelt priser i andre kategorier. Se vinderne via nedenstående link.

Kilde. BWF

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Trist Axelsen ikke vandt. Men jeg begriber ikke, at Gideon/Sukamuljo vandt. I mine øjne ødelægger de spillet med deres arrogante måde, at være på. Men det bare min mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.