Rasmus Gemke gør comeback på den internationale scene.

DM: Store overraskelser i herresingle.

Loading

Kampene ved DM i Frederiksberg-hallerne er i fuld gang og nogle af outsiderne til herresingletitlen skulle i dag få gevaldig stor modstand i deres kampe.

Fjerdeseedede Emil Holst fra Solrød Strand skulle i 2. runde op imod Rasmus Messerschmidt fra Værløse. Der var store forventninger til Holst inden kampen og generelt til hans samlede turnering. Messerschmidt havde vundet sin første kamp overbevisende over Frederik Kirkedal og var rigtig godt spillende.

Igennem hele kampen mod Holst spillede Messerschmidt fremragende, og Holst fandt ikke sit topniveau. Derfor blev det til en overraskelse, da Rasmus Messerschmidt vandt i to sæt med 21-14 og 21-16. En sejr Rasmus var meget glad for efter kampen, og han følte styrede nerverne bedst.

– Jeg synes, jeg er bedre til at holde hovedet koldt og blive ved med at kæmpe for hver eneste bold. Han slog samtidigt lidt op i banen på forskellige tidspunkter i kampen. Jeg er meget glad for at spille her i Frederiksberg-Hallerne, da der er en masse folk, der kigger på én, så det er rigtig fedt, udtaler Rasmus Messerschmidt til Badmintonbladet.

Rasmus Messeschmidt møder i morgendagens kvartfinale Kim Bruun.

En anden stor overraskelse var der i kampen mellem Rasmus Gemke og femteseedede Rasmus Fladberg. Her spillede Gemke fænomenalt og kørte Fladberg godt rundt på banen. Gemke gik ind med gå-på-mod og viste gejst og vilje. Alt dette gik op i en højere enhed, da Gemke vandt i 2 sæt. Gemke var lykkelig efter kampen, og følte han var velspillende.

– Det var super lækkert og en mega fed oplevelse. Det er virkelig noget af det bedste, jeg har spillet i meget lang tid. Generelt i hele kampen havde jeg en rigtig god ro. Samtidigt var Rasmus Fladberg en lille smule påvirket, og det kørte ikke helt for ham. Min gameplan der blev lagt inden kampen blev fulgt 100 procent, og der var ikke noget tidspunkt af kampen, hvor jeg falder ud, udtaler Rasmus Gemke til Badmintonbladet.

Gemke møder andenseedede Hans-Kristian Vittinghus i kvartfinalen. En kamp han ser meget frem til.

– Jeg går nok ind til kampen ligesom mod Fladberg. Sidste gang jeg mødte HK fik jeg en ordentlig røvfuld, så jeg må se, om jeg kan gøre det bedre denne gang. Jeg vil nok gå ind med et smil og stor selvtillid, ligesom jeg gjorde i dag, så jeg tror på det, slutter Rasmus Gemke af med.

Resultater fra DM

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

DM for veteraner i det jyske. En personlig beretning…..

En voksende population af slidte kroppe, men friske sind fortsætter som særdeles aktive veteranspillere. Til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.