Optakt til Hungarian Int’l: Victor Svendsen er sulten og motiveret

Loading

Torsdag begynder Hungarian International. Danmark har som vanligt mange spillere med. En af dem er formstærke Victor Svendsen, der ser frem til at lægge yderligere på sit spil.

Hungarian International er en turnering på den europæiske circuit. Præmiesummen er USD 17.500. Det ganske særlige ved dette års turnering i udkanten af Budapest er, at den er valgt som en test-turnering af BWF til at afprøve pointsystemet med bedst af fem sæt til 11.

Sidste år havde Danmark fire finaledeltagelser, og specielt i herresingle er der i år flere gode bud på danske topplaceringer. Blandt dem er talentfulde Victor Svendsen fra VEB, der har arbejdet målrettet med spillet op til Hungarian International.

– Jeg håber, at jeg kan fortsætte mit spil med højt tempo og kontrol i duellerne. Det har været nøglen for mit spil i de seneste kampe. Da turneringen spilles til 11 bedst af fem sæt, så har jeg arbejdet meget med paratheden i duellerne, da jeg forventer kampene bliver mere intense, fortæller Victor Svendsen.

Sammen med Kim Bruun (2), Rasmus Messerschmidt, Mikkel Mikkelsen og Rasmus Gemke, udgør Victor Svendsen en kvintet, der kan forventes at gøre sig godt gældende i herresinglerækken i Ungarn.

– Resultatmæssigt tager jeg en kamp ad gangen. Jeg har en svær 1. runde mod en dygtig spiller fra Finland, men jeg ser meget frem til opgøret, fortsætter Victor Svendsen.

I slutningen af september lavede Svendsen sit bedste internationale resultat, da han vandt Polish International efter imponerende spil. Han har fulgt op med gode sejre i Badmintonligaen og Prague Open. Resultaterne har givet selvtillid, men Victor Svendsen er sulten efter mere.

– Det har givet enormt meget motivation og tro på tingene, men det var et lille skridt på vejen ,og jeg skal fortsætte med at udvikle mig hele tiden!

Se danskernes åbningskampe i Hungarian International 2016

Læs også

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også …

En kommentar

  1. Mmmmh, sultne Victor ☺️😋