Foto @ Annette Vollertzen

Fire danske finalepladser i Finland

Loading

Det blev til fire finalepladser i Finland, og endda en ren dansk finale. Der var ellers mulighed for at et par ekstra pladser, men desværre forblev det lige ved og næsten.

I damesingle var der to danskere tilbage, og de skulle møde hinanden. Mette Poulsen og Anna Thea Madsen skulle således afgøre, hvem af dem der skulle repræsentere Danmark i søndagens finale. Her vandt Anna Thea første sæt med 21-16, og det lagde presset over på Mette Poulsen, som svarede igen med en sejr i andet sæt på 21-14. I tredje sæt var Anna Thea bedst, og efter at have holdt Mette i armslængde det meste af sættet, kunne hun sikre sig pladsen i finalen med cifrene 21-17.

I mixeddouble havde de danske par forinden sikret, at der med sikkerhed ville være en dansk vinder af Finnish Open. Lena Grebak og Mathias Christiansen havde således vundet deres kamp i tre sæt, og Sara Thygensen og Niclas Nøhr havde slået Maiken Fruergaard og Søren Gravholt.

Emil Holst var “last man standing” i herresingle, og han skulle møde Kanta Tsuneyama. Japaneren vandt sikkert første sæt 21-12, men efter masser af ombolde kunne Holst tage andet sæt 25-23. Tredje sæt var tæt i starten, men efter opholdet fik japaneren slået et lille hul ned til Holst, og så kunne han i sidste ende gøre det til 21-19 og dermed tage finalepladsen.

Niclas Nøhr og Kasper Antonsen skulle op mod de førsteseedede Adam Cwalina/Przemyslaw Wacha, og her kom danskerne aldrig rigtig med i kampen og polakkerne vandt med 21-14 og 21-12 over danskerne.

Sidste danskere i kamp var Mathias Christiansen og David Daugaard. Selvom første sæt endte med de tætte cifre 21-18, var det et sæt hvor David og Mathias var foran hele sættet, og dermed var det også på sin plads at de to danskere vandt det. Andet sæt var japanerne bedre med, men en fin slutspurt af danskerne gav dem føringen ved opholdet 11-10. Derfra var det Daugaard og Christiansens kamp, og med cifrene 21-16 vandt de over japanerne.

Der er således danskere i finalen i damesingle, herredouble og mixeddouble når der i morgen spilles finaler til Finnish Open.

Resultaterne fra Finnish Open

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …

En kommentar

  1. Cool thanks this is really great