PBL: Carsten Mogensen vs. Christinna Pedersen

Loading

To dage efter at have været i kamp for Skovshoved i Badmintonligaen var Carsten Mogensen og Christinna Pedersen i dag på hvert sit hold i den indiske badmintonliga, Premier Badminton League.

Premier Badminton League har deltagelse af seks klubber, der hver især har købt en række internationale stjernespillere på auktion tilbage i december måned, og ligaen afvikles fra 2.-17. januar. I dag var Hyderabad Hunters og Awadhe Warriors i kamp – det er hhv. Carsten Mogensens og Christinna Pedersens hold.

Læs også Verdens bedst betalte turnering: Premier Badminton League

De to danskere kom dog ikke i direkte kamp over for hinanden. Hyderabad Hunters havde sat Carsten på holdkortet i herredouble sammen med verdensmesteren fra 2007 og den olympiske mester fra 2008, Markis Kido, fra Indonesien. Sammen mødte de Bodin Issara og Cai Yun fra Awadhe Warriors, men det blev ikke nogen dansk-indonesisk succes i dag. Således måtte Carsten og Kido se sig slået med 10-15 12-15.

Christinna var sat i mixdouble med selvsamme Bodin Issara, og de to var så tæt på sejr, som det næsten er muligt i deres kamp. De mødte Hyderabad Hunters’ Jwala Gutta og Markis Kido og efter at have vundet første sæt 15-12, stod de to par lige ved 14-14 i andet sæt. Det er således, at der ikke spilles med ombolde i Premier Badminton League, så derfor var der sætbold til Christinna og Issara. Men de formåede ikke at snuppe det sidste point. Derimod var det Gutta og Kido, der rendte med sejren på 15-14 i andet og 15-10 i tredje sæt.

Læs også Mathias Boe er hardhitter i den indiske liga

Dette rykkede dog ikke det store i selve holdkampen, for Awadhe Warriors vandt alligevel holdkampen med 3-2 i kampe og 4-3, når de to trump matches er regnet med. Trump match er en måde, hvorpå holdene kan gamble med deres kampe og score ekstra point. En vunden kamp giver som udgangspunkt et point. Vinder man sin trump match, giver den to point i stedet for, men taber man den, giver den et minuspoint. Da både Hyderabad Hunters og Awadhe Warriors vandt deres trump matches (hhv. 1. herresingle ved Lee Chong Wei og herredouble ved Bodin Issara og Cai Yun), får de altså begge to point for disse, og holdkampen endte derfor 4-3.

Trods nederlaget kunne Carsten Mogensen trøste sig med at have leveret dagens hurtigste smash for herrerne på 408 km/t. Jwala Gutta fik samme pris for damerne med 338 km/t, og endelig blev Lee Chong Wei udnævnt til “most valuable player” – mest værdifulde spiller. Og at inderne er glade for statistik ses ved, at de også holder øje med længden på duellerne. Således var dagens længste duel på 29 slag i kampen mellem Kashyap Parupalli og Sai Praneeth.

Resultater fra Hyderabad Hunter-Awadhe Warriors

Resultater fra de øvrige holdkampe ved Premier Badminton League

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

En kommentar

  1. Hvor ser man de her turneringer henne? 🙂