Tre danske singlesemifinalepladser i Finland

Loading

De danske singler til Finnish Open har nu været i kamp i kvartfinalerne, og det har kastet sig tre semifinalepladser af sig.

Med tre danskere tilbage i damesingle og to af dem i et danskeropgør var der mulighed for to danske pladser i semifinalerne til Finnish Open. I begge kampe blev der spillet to sæt. Anna Thea Madsen efterlod ikke meget da hun med 13 og 19 gjorde det af med Langhøjs Kristina Gavnholt.

Noget mere kamp var der om det da Mette Poulsen og Natalia Koch Rohde mødtes. Her blev det med Mette som vinder da hun i to sæt kunne booke sin plads i semifinalen. Mette og Anna Thea mødes nu i semifinalen, så ligesom i mixeddouble er der nu garanti for en dansk plads i finalen søndag.

Emil Holst var i herresingle oppe mod Petr Koukal som tidligere havde voldt danskeren problemer. Men det var der ikke meget af i dagens kamp. 17 og 16 fik tjekken, og dermed var Holst videre til semifinalen. Her skal han møde Kanta Tsuneyama som slog Rasmus Messerschmidt i to sæt.

Rasmus Fladberg havde en svær kamp. Han skulle møde Tien Minh Nguyen som var seeded som nummer ét til turnering. Første sæt endte med en afgørelse i ombolde, efter at de to spillere på intet tidspunkt var foran med mere end to point i løbet af sættet. I sidste ende blev det med Fladberg som vinder 25-23.

Andet sæt åbnede lidt mere op, og Nguyen var foran både til start og i slutfasen. Efter at have været foran 14-13 fik Nguyen et par gode stimer, og Fladberg måtte se sig slået 21-16. I tredje sæt startede Nguyen bedst, men Fladberg kom igen og var foran 17-13. Herfra fik Vietnameseren hapset de næste otte point, og lukkede dermed kampen.

Resultaterne fra Finnish Open

Læs også

Thygesen efter dramatisk triumf og holdsejr: Rigtig gode kvartfinale-chancer

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var med til at sikre Danmark en flot 4-1-sejr over …