Foto: @Annette Vollertzen

German Open: Kolding og Rytter Juhl suveræne

Loading

Det blev en stor danske dag til German Open, hvor de danske finalister leverede varen og sikrede maksimalt udbytte. To af finalisterne kunne endda vinde to rækker.

Ingen revanche
Første finale var et rent dansk opgør mellem DM finalisterne Kamilla Rytter Juhl/Mads Kolding og Christinna Pedersen/Joachim Fischer. Som til DM blev det Kamilla og Mads der trak sig sejrigt ud af opgøret.

Næste kamp var damesingle hvor der ikke var dansk deltagelse. Der var dog europæisk i form af verdensmesteren Carolina Marin. Selvom spanieren fik andet sæt kunne Sung Ji Hyun i sidste ende lade sig krone sig vinder efter imponerende 21-6 i tredje sæt.

Jan Ø. Jørgensen skulle så følge op på den gode periode han er inde i med DM sejr og Badmintonliga succes med Skovshoved. Modstanderen i finalen var Dionysius Hayom Rumbaka, som Jan havde mødt fem gange før. Jan havde dog vundet alle fem opgør, og heller ikke denne gang fik indoneseren noget med. 21-12 og 21-13 lød cifrene til Jan Ø.

Super Kamilla
Kamilla Rytter Juhl fik anden German Open titel da hende og Christinna Pedersen i tre sæt vandt damedoublerækken. Efter at have tabt andet sæt, fik pigerne godt gang i spillet og med 21-9 kunne de sætte den tredje danske titel til German Open på kontoen.

Kolding ku’ os’
Mads Kolding og Mads Conrad skulle så se om de kunne gøre det til en perfekt dansk dag. Modstanderne var Ivan Sozonov og Vladimir Ivanov som slog Kim Astrup og Anders Skaarup ud i semifinalen. Det blev til to tætte sæt, men begge med dansk vinder, og dermed kunne de lukke og slukke for German Open, hvor der var danske vindere i fire af rækkerne. Samtidig kunne Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl se tilbage på en turnering hvor de vandt to rækker.

Resultaterne fra German Open

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.