Foto: @Annette Vollertzen

Odense M-Række: Tre sejre til OBK

Loading

Odense Badminton Klub lagde i weekenden hal til en mesterrækketurnering, hvor det blev til flere hjemmesejre til de lokale OBK’er.

To rækker til Fruergaard
I herresingle var Steffen Rasmussen således godt spillede og i tre sæt kunne han vinde finalen over Marius Myhre. Odense tog sig også af damedouble, og havde endda begge finalister. Finalen var således mellem Mia Sejr Nielsen/Maiken Fruergaard og Camilla Martens/Celine Juel, her vandt førstnævnte i to sæt. Maiken Fruergaard og Celine Juel var også med i mixeddoublefinalen, og her var det igen Fruergaard der trak det længste strå. Sammen med Søren Gravholt vandt hun i to sæt over Juel og Oliver Babic.

Damesinglerækken blev vundet Airi Mikala fra Finland over Laura Vana fra Estland. Iben Bergstein fra Hvidovre var den dansker der kom længst i damesinglerækken, som havde mange udenlandske deltagere.

I herredouble stod der tre Solrød drenge i finalen, og en enkelt KMB’er. I tre sæt var det KMB/Solrød parret Kristoffer Knudsen/Steve Olesen der vandt over Thomas Dew-Hattens/Mathias Bang Knudsen.

Resultaterne fra Odenses mesterrækketurnering

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.