Conrad og Kolding nåede kun til anden runde i dette års Japan Open. Foto: Annette Vollertzen

Conrad og Kolding ude af Japan Open

Loading

Anden runde blev endestationen for Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, der torsdag røg ud af Japan Open.

Den OL-vragede herredouble nåede kun til anden runde i Japan Open, da japanerne Takesha Tamura og Keigo Sonoda torsdag slog danskerne ud af turneringen. Kampen endte i to sæt med cifrene 21-18, 21-18.

Parrene har mødt hinanden fire gange, og kampen i Japan er det første nederlag, som Conrad og Kolding har lidt til japanerne. Tamura og Sonoda er nummer 16 på verdensranglisten, mens Conrad og Kolding ligger nummer otte.

Japan Open er sæsonens første Super Series-turnering, og Conrad og Koldings resultat kommer ovenpå en for dem hård sommer, hvor den danske herredouble ikke blev valgt som en del af OL-holdet. Conrad og Kolding får dog endnu et forsøg til at spille med om Super Series-medaljer, når Korea Open uge går i gang  i næste.

Japan Open fortsætter fredag, hvor Mathias Boe og Carsten Mogensen som den eneste danske herredouble fortsat er videre i turneringen og skal spille kvartfinale. Kim Astrup og Anders Skaarup nåede derimod ikke videre fra første runde, hvilket også galt David Daugaard og Mathias Christiansen.

TV2 Sport viser fredag kampe fra Japan Open. Det gør de fra 06.00-10.00 og igen fra 13.10-18.20.

Læs også

Tre danskere i top fem over de hårdeste smash i verden

Ikke nok med, at de danske spillere vinder turneringer på striber. De har også en …